Τα 15 «άκυρα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κάποτε έπεφταν στα πόδια της, τώρα την απορρίπτουν!

Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Ουσμάν Ντεμπελέ, Τζέιμι Βάρντι, Ραμπιό, Μοράτα, Καϊσέδο, Άντονι. Τι είναι αυτοί; Μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που έχουν απορρίψει μέσα σε μία εβδομάδα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κασεμίρο να μοιάζει πιθανό να προστεθεί στη λίστα! Κάποτε, θα… παρακάλαγαν να αγωνιστούν στο Όλντ Τράφορντ και τώρα η τοξικότητα που περιβάλλει τον σύλλογο, τους κάνει να αρνηθούν το ενδεχόμενο συνεργασίας!



 Τα 15 «άκυρα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κάποτε έπεφταν στα πόδια της, τώρα την απορρίπτουν!

Πριν από μία δεκαετία και κυρίως όταν στο τιμόνι της βρισκόταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελούσε πόλο έλξης ποδοσφαιριστών και προφανώς ήταν λογικό. Μιλάμε για τον πιο επιτυχημένο σύλλογο στην εποχή της Premier League. Μία ομάδα που έχει κατακτήσει τα πάντα, αλλά πλέον βρίσκεται σε ένα εντελώς μεταβατικό στάδιο, που εν μέρει δικαιολογείται αλλά σε καμία περίπτωση… εντελώς.

Ο λόγος είναι ότι ο Σκωτσέζος, «θρυλικός» προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» έχει αποχωρήσει εδώ και εννέα χρόνια. Πρακτικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να έχει περάσει σε μία άλλη εποχή. Αυτό όμως δεν συνέβη ποτέ. Έκτοτε, έχει κατακτήσει μόλις έναν τίτλο και κυρίως, τα δύο τελευταία χρόνια, ο σύλλογος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο BN Sports