Τζάκα: «Ο κόσμος νομίζει ότι δεν νοιαζόμαστε, με τον Ράμσντεϊλ δεν κοιμόμαστε μετά τις ήττες»

Ο Γκρανίτ Τζάκα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο της Άρσεναλ ότι η ομάδα έχει αλλάξει και πως άπαντες νοιάζονται τρομερά, σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πιστεύουν οι οπαδοί. «Είναι δύσκολο και να έρθουν στις προπονήσεις, στη Γερμανία γίνεται παραδοσιακά αυτό και έχει κάθε μέρα 3-4.000 κόσμο».



Τζάκα: «Ο κόσμος νομίζει ότι δεν νοιαζόμαστε, με τον Ράμσντεϊλ δεν κοιμόμαστε μετά τις ήττες»

Ο Ελβετός χαφ των «κανονιέρηδων» φανερώνει ένα αρκετά πιο ανθρώπινο πρόσωπο και αναλύει τις σκέψεις του στο ντοκιμαντέρ της Amazon για την περασμένη σεζόν της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα.

Παρά τα όσα έχει πράξει κι εκείνος, παρά την κόντρα που είχε ανοίξει στο παρελθόν με τους οπαδούς και τις τάσεις φυγής του πριν από μια τριετία, τώρα έχει καταφέρει να ξαναβρεί το συναίσθημά του για την Άρσεναλ.

«Δεν είναι ότι ερχόμαστε απλά να κάνουμε τη δουλειά μας και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο. Νοιαζόμαστε την ομάδα πολύ περισσότερο απ' όσο μπορεί να πιστεύει ο κόσμος. Με τον Ράμσντεϊλ χάνουμε τον ύπνο μας μετά από άσχημες βραδιές. Με στεναχωρεί πολύ όταν ο κόσμος λέει “δεν τα δώσατε όλα, δεν παίξατε όπως έπρεπε...”.

Είναι και δύσκολο εδώ στην Αγγλία να έρθουν οι οπαδοί να δουν τις προπονήσεις, στη Γερμανία γίνεται παραδοσιακά αυτό και έχει 3-4.000 κόσμο κάθε μέρα» ανέφερε ο Γκρανίτ Τζάκα.

Κώστας Ζάλιαρης