Η Λίβερπουλ απέρριψε την πρόταση της Νότιγχαμ για τον Νίκο Γουίλιαμς

Οι νεοφώτιστοι θέλουν να ενισχυθούν στο δεξί άκρο της άμυνας ωστόσο η προσπάθειά τους για να αποκτήσουν τον Ουαλό αμυντικό έπεσαν στο κενό με την Λίβερπουλ να απορρίπτει την πρόταση που κατατέθηκε.



Η Λίβερπουλ απέρριψε την πρόταση της Νότιγχαμ για τον Νίκο Γουίλιαμς

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει ήδη ξεκινήσει να «δυναμώνει» το ρόστερ της, αποκτώντας τον ταλαντούχο επιθετικό από την Ουνιόν, Ταϊβό Αβονίγι, ενώ «κλεισμένη» θεωρείται και η μεταγραφή του Ντιν Χέντερσον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την μορφή δανεισμού.

Μετά και την αποχώρηση του Τζεντ Σπενς, που επέστρεψε στην Μίντλεσμπρο, η Νότιγχαμ θέλει να ενισχυθεί και στο δεξί άκρο της άμυνας και υποψήφιος για την θέση είναι ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Νίκο Γουίλιαμς.

Ο Ουαλός διεθνής μπακ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην Φούλαμ, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, η πρόταση που κατέθεσε η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Λίβερπουλ για την απόκτησή του δεν έγινε αποδεκτή.

Οι «ρεντς» είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον 21χρονο αμυντικό, μετά και την έλευση του Κάλβιν Ράμσεϊ, και τον κοστολογούν κοντά στις 15 εκατ. λίρες. Εκτός από την Νότιγχαμ, τόσο η Φούλαμ και η Σαουθάμπτον από την Αγγλία όσο και η Αϊτχόφεν από την Ολλανδία ενδιαφέρονται για τον νεαρό οπισθοφύλακα.

 

Στράτος Μαρίνος