Μερίδα οπαδών της Έβερτον ζητάει την απόλυση του Λάμπαρντ (pic)

Κάποιοι φίλοι των «ζαχαρωτών» πιστεύουν πως η ομάδα τους μπορεί να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία μετά την ήττα από τη Μπέρνλι, αρκεί να αποχωρήσει από τον πάγκο ο Φρανκ Λάμπαρντ.



Μερίδα οπαδών της Έβερτον ζητάει την απόλυση του Λάμπαρντ (pic)

Η Έβερτον βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, κατάφερε να επιστρέψει με τα δύο τέρματα του Ριτσάρλισον όμως στο τέλος γνώρισε την ήττα με 3-2 στο Τερφ Μουρ και πλέον, ο δρόμος προς την παραμονή θα είναι δύσκολος.

Με ένα πρόγραμμα φωτιά που εμπεριέχει εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Άνφιλντ και Έμιρεϊτς, αλλά και παιχνίδια στο Γκούντισον Παρκ απέναντι σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα «ζαχαρωτά» χρειάζονται μία υπέρβαση για να μην υποβιβαστούν στην Τσάμπιονσιπ μετά το 1951.

Ωστόσο, αρκετοί φίλοι του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ πιστεύουν πως η ομάδα τους μπορεί να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, ανεξαρτήτως προγράμματος. Όμως, χωρίς τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος τεχνικός έχει ηττηθεί στα 6 από τα 8 παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο της Έβερτον για το πρωτάθλημα και οι οπαδοί έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους.

«Η ομάδα μπορεί να μείνει στην κατηγορία όμως χωρίς τον Λάμπαρντ στα ηνία. Καμία ελπίδα με αυτόν», αναφέρει ένας φίλος των «ζαχαρωτών» στο Twitter με αρκετούς ακόμη να ασπάζονται την γνώμη του.

Η Έβερτον κινδυνεύει μετά από πολλά χρόνια με τον υποβιβασμό και ο Άγγλος τεχνικός μοιάζει υπαίτιος στα μάτια τον φίλων της ομάδας.

 

Στράτος Μαρίνος