Έβερτον: Η χειρότερη ομάδα μακριά από την έδρα της στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Η Έβερτον γνώρισε για ακόμη μία φορά την ήττα μακριά από την έδρα της, συνέχισε το σερί των αποτυχιών της και συνεχίζει να κοιτάζει προς τα κάτω, έχοντας τον «τελικό» παραμονής σε λίγες ημέρες απέναντι στη Μπέρνλι.



Έβερτον: Η χειρότερη ομάδα μακριά από την έδρα της στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε η Έβερτον να φύγει με τους τρεις βαθμούς από μία εχθρική έδρα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Τα «ζαχαρωτά» αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 65ο λεπτό με αριθμητικό μειονέκτημα και εν τέλει δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Αυτή είναι η 10η ήττα της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ μακριά από την έδρα της σε 14, τις περισσότερες μαζί με την Άστον Βίλα (10 ήττες, 16 αγώνες) και την Νόριτς (10 ήττες, 15 αγώνες), ωστόσο, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έχει μαζέψει τους λιγότερους βαθμούς. Με 1 νίκη και 3 ισοπαλίες, οι 6 βαθμοί είναι με διαφορά, οι λιγότεροι από κάθε άλλη ομάδα, με Νόριτς και Μπέρνλι να έχουν από 9 και Λέστερ, Νιουκάστλ και Λιντς από 13.

Η συνέχεια φαντάζει ακόμα δυσκολότερη για το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ καθώς έρχονται δύσκολα παιχνίδια με ομάδες από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά και «τελικοί» με Μπέρνλι, Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας που πρέπει οπωσδήποτε να πάνε με το μέρος τους.

Στράτος Μαρίνος