Ποιες κυρώσεις; Η Τσέλσι είναι ασταμάτητη μέσα στο γήπεδο!

Οι «μπλε» δεν λογαριάζουν από κυρώσεις, πούλμαν και οπαδούς. Συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χτίζοντας ένα σερί που μπορεί να την φτάσει μέχρι και στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη φορά.



Ποιες κυρώσεις; Η Τσέλσι είναι ασταμάτητη μέσα στο γήπεδο!

Η Τσέλσι έκανε να φαίνεται εύκολη η πρόκριση απέναντι στη Μίντλεσμπρο, βάζοντας τα γυαλιά σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γνώρισαν τον αποκλεισμό από την ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Με σβηστές μηχανές, οι παίκτες του Τόμας Τούχελ επικράτησαν με 2-0 στο Ρίβερσαϊντ και πήραν το εισιτήριο για τους «4» του FA Cup και περιμένει να ακούσει την αντίπαλό της στην αποψινή κλήρωση.

Οι «μπλε» μοιάζουν ανεπηρέαστοι στο αγωνιστικό κομμάτι από τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στην ομάδα, λόγω του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τα αποτελέσματά τους.

Με τη χθεσινή νίκη, οι Λονδρέζοι έφτασαν τις 6 σερί και τις 12 στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις ενώ μετρούν μόλις μία ήττα στα τελευταία 26 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αποδεικνύοντας πως η ομάδα θα δίνει τη μάχη της χωρίς να «λογαριάζουν» από τιμωρίες, αγοραπωλησίες και ό,τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί περισπασμός από το ποδόσφαιρο.

Φυσικά, μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο Τόμας Τούχελ που έχει χειριστεί άψογα το θέμα των κυρώσεων και παραμένει αφοσιωμένος στην ομάδα του και στους στόχους της μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στράτος Μαρίνος