Όλα στο «μηδέν» ανάμεσα σε Μπέρνλι και Γουότφορντ στο ντεμπούτο του Χότζον!

Στο απόλυτο «μηδέν» παρέμειναν μετά από ένα «φτωχό» ενενηντάλεπτο η Μπέρνλι με την Γουότφορντ, με την διαφορά μεταξύ τους να παραμένει στους δύο βαθμούς και τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τελευταία θέση με δύο ματς λιγότερα. Ο Ρόι Χότζον δεν έχασε στο ντεμπούτο του, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν δύο μήνες δίχως νίκη στο «Τερφ Μουρ», με τον Βέγκορστ να μην λύνει το επιθετικό τους πρόβλημα στην πρώτη του εμφάνιση στο «Νησί»!



Όλα στο «μηδέν» ανάμεσα σε Μπέρνλι και Γουότφορντ στο ντεμπούτο του Χότζον!

Μπορεί ο Ρόι Χότζον να αποτελεί μόλις έναν από τους πέντε προπονητές επί αγγλικού εδάφους που έχουν προπονήσει τουλάχιστον πέντε αγγλικές ομάδες της Premier League, όμως το σερί που τον θέλει να μην κερδίζει στο ντεμπούτο του στο «Νησί», στον 21ο αιώνα, συνεχίστηκε και με την Γουότφορντ!

Συγκεκριμένα, η τελευταία επικράτηση του 74άχρονου πλέον Άγγλου προπονητή στην πρώτη του εμφάνιση σε επίπεδο πρωταθλήματος χρονολογείται τον Αύγουστο του 1997 απέναντι στην Ντέρμπι, όντας στον πάγκο της Μπλάκμπερν. Εν τέλει, μετά και το ντεμπούτο του με την Γουότφορντ, η παράδοση… συνεχίζεται.

Η Μπέρνλι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, με τον Βέγκορστ να κάνει και το ντεμπούτο του, έχοντας και μεγάλη ευκαιρία στο 46ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Απείλησαν με τον Κινγκ και τον Ζοάο Πέδρο, αλλά οι άμυνες αποδείχθηκαν ιδιαίτερες… αξιόμαχες, διατηρώντας μέχρι τέλους το 0-0. Πρόκειται για την πρώτη «λευκή» ισοπαλία των δύο ομάδων στο «Τερφ Μουρ» μετά το 2013, με την διαφορά των δύο ομάδων να διατηρείται στους δύο βαθμούς, αλλά την Γουότφορντ να έχει και δύο ματς περισσότερα.

Δημήτρης Μανάκος