Η παράδοση της Πάλας απέναντι στη Λιντς μακριά από το «Σέλχαρστ Παρκ», τρομάζει τον Πατρίκ Βιεϊρά!

Μπορεί η Κρίσταλ Πάλας να έχει αποδείξει πως δεν αποτελεί απλή υπόθεση για οποιονδήποτε αντίπαλο, όμως η Λιντς φαίνεται πως τουλάχιστον στο «σπίτι» της, έχει βρει την λύση απέναντι στους «αετούς». Το πρόσφατο 6/6 άλλωστε, αυτό αναδεικνύει!



Η παράδοση της Πάλας απέναντι στη Λιντς μακριά από το «Σέλχαρστ Παρκ», τρομάζει τον Πατρίκ Βιεϊρά!

Είναι δεδομένο πως η Κρίσταλ Πάλας δεν αποτελεί «σάκο του μποξ» για καμία ομάδα της Premier League, έχοντας μάλιστα αποσπάσει και πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε ομάδες του Big 6, με τον Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο!

Το «διπλό» στο «Έτιχαντ», η ισοπαλία στο «Έμιρεϊτς», με τους «αετούς» να δέχονται γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και το 3-0 επί της Τότεναμ στο «Σέλχαρστ Παρκ», αναδεικνύει τον λόγο που το σύνολο του τέως ποδοσφαιριστή των «κανονιέρηδων» θα εξασφαλίσει… περπατώντας την παραμονή του!

Ωστόσο, στην 14η αγωνιστική της Premier League, η Πάλας συναντά την Λιντς και όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, αναλογικά με την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων και την βαθμολογική τους συγκομιδή, υπάρχει φαβορί!

Ποιο είναι αυτό; Οι γηπεδούχοι του Μαρσέλο Μπιέλσα, οι οποίοι δεν έχουν ηττηθεί από την Κρίσταλ Πάλας στο «σπίτι» τους από το 2006 σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μάλιστα και έξι συνεχόμενες επικρατήσεις, με τα γκολ υπέρ τους να είναι 15-5!

Όσον αφορά την τελευταία τους ισοπαλία; Χρονολογείται πριν από 28 χρόνια! Δύο χρόνια δηλαδή προτού ο νυν προπονητής της Πάλας, Βιεϊρά πάρει την πρώτη του μεταγραφή στην Μίλαν!

Η παράδοση λοιπόν του «Έλαντ Ρόουντ» δεν είναι ευνοϊκή για τους φιλοξενούμενους και δικαιολογημένα ενδέχεται να «τρομάζει» τον προπονητή τους! Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ως στιγμής ο Βιεϊρά δεν έχει δει την ομάδα του να ηττάται σε συνεχόμενα ματς στην σεζόν!

Δημήτρης Μανάκος