Ντάνιελ Γκρεγκ: «Δεν υπάρχει γήπεδο σαν το Άνφιλντ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SkySports, ο Ντάνιελ Γκρεγκ γνωστός και ως James Bond, μίλησε για την αγάπη του για τη Λίβερπουλ, την εκωφαντική ατμόσφαιρα του Άνφιλντ και τις παιδικές του αναμνήσεις από την ομάδα που αγαπάει.



Ντάνιελ Γκρεγκ: «Δεν υπάρχει γήπεδο σαν το Άνφιλντ»

Ο Ντάνιελ Γκρεγκ, γνωστός και ως Πράκτορας 007, άφησε για λίγο στην άκρη τον κινηματογράφο και παραχώρησε μία συνέντευξη μιλώντας για την αγαπημένη του Λίβερπουλ και τα συναισθήματά του για αυτή.

«Δεν υπάρχει μέρος και γήπεδο σαν το Άνφιλντ. Νιώθεις ανατριχίλα που βγαίνεις στην εξέδρα, πόσω δε μάλλον το να παίζεις μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό», ήταν τα λόγια του Βρετανού ηθοποιού.

«Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου, είναι πολύ δύσκολο όταν βρίσκομαι σε αυτό το γήπεδο, νιώθεις σε όλη τη σπονδυλική σου στήλη ένα ρίγος όταν ακούγεται το “You’ll never walk alone”», αναφέρει χαρακτηριστικά ο «James Bond»

Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν πηγαίνει τόσο συχνά στο γήπεδο πλέον ενώ παλαιότερα θυμάται μερικούς θρύλους της Λίβερπουλ να αγωνίζονται όπως ο Γκρέιαμ Σούνες και ο Κένι Νταλγκλίς.

 

Δημήτρης Μανάκος