Το βάθος των ρόστερ των δύο «γιγάντων» που θα παλέψουν και για τον τίτλο (pics)

Τσέλσι και Σίτι είναι ανάμεσα στα επικρατέστερα φαβορί για τον φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, έχουν διαμορφώσει τα ρόστερ τους έτσι ώστε να υπάρχουν ποιοτικές επιλογές, η μάχη των πάγκων είναι πάντοτε ενδιαφέρουσα με Τούχελ και Πεπ και έφτασε η ώρα για την πρώτη «μονομαχία» στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022.  



Το βάθος των ρόστερ των δύο «γιγάντων» που θα παλέψουν και για τον τίτλο (pics)

Ο Τόμας Τούχελ έχει πάρει τον αέρα του Γκουαρδιόλα με τις τρεις διαδοχικές νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχουν παίξει αντιμέτωποι οι δυο τους και τώρα συγκρούονται για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Ντραγκάο του Πόρτο.

Η Τσέλσι φρόντισε τρομερά την επίθεσή της με την μεγάλη επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου, αποκτήθηκε ο Σαούλ για τα χαφ και στις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν πρόσωπα και αξίζουν και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη του Γερμανού κόουτς.

Η Σίτι μπορεί να έχει πολλούς διαφορετικούς σκόρερ, να μην έχει «βαρύ» στράικερ στη γραμμή κρούσης, ωστόσο, έκανε την ακριβότερη μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή με την απόκτηση του Γκρίλις από την Άστον Βίλα έναντι 100 εκατομμυρίων. Κοιτώντας τις διαθέσιμες επιλογές, από το τέρμα μέχρι και την επίθεση, αντιλαμβάνεται κανείς πως τα σχέδια του Πεπ... ξεχειλίζουν από ατομική ποιότητα που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Κώστας Ζάλιαρης