Οι Σκωτσέζοι εισέβαλαν στο Λονδίνο και τα έκαναν... μούσκεμα

Περίπου 20.000 Σκωτσέζοι βρέθηκαν στο Λονδίνο για το ντέρμπι με την Αγγλία, με πολλούς από αυτούς να κάνουν τις τρέλες τους βουτώντας σε σιντριβάνια και τραγουδώντας αγκαλιασμένοι για τη χώρα τους.  



Οι Σκωτσέζοι εισέβαλαν στο Λονδίνο και τα έκαναν... μούσκεμα

Σκηνικά προ Covid-19 εποχής διαδραματίστηκαν στο Λέστερ Σκουέαρ του Λονδίνου με εκατοντάδες Σκωτσέζους να σπέρνουν το χάος. Βουτιές σε σιντριβάνια, χορός και συνθήματα είναι μερικά από τα πράγματα που τρελαίνουν το «Tartan Army» και μας ταξιδεύουν σε εποχές που δεν υπήρχε κορονοϊός.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τους πολίτες του Γουέστ Εντ για να μείνουν μέσα στα σπίτια τους μέχρι τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το μέτρο αυτό πάρθηκε για να μειωθεί η διασπορά αλλά και να μην υπάρξει παρενόχληση των κατοίκων από τους Σκωτσέζους. 

Η ανακοίνωση ανέφερε ακόμα και την πιθανότητα εμφάνισης εγκληματικότητας στην περιοχή.

Από όλους αυτούς που ταξίδεψαν στο Λονδίνο, μόλις 3.500 χιλιάδες είχαν θέση στο Γουέμπλεϊ με τη συνολική χωρητικότητα του σταδίου να ανέρχεται στις 22.500 θέσεις λόγω του περιορισμού που έθεσε η UEFA ως μέτρο πρόληψης από τον κορονοϊό.

Λίγες μέρες νωρίτερα, οι Αρχές είχαν συμβουλεύσει τον λαό της Σκωτίας να μην ταξιδέψει στο Λονδίνο αν δεν έχει εισιτήριο για τον αγώνα ή έστω ένα ασφαλές μέρος για να τον παρακολουθήσει. 

Φαίνεται όμως πως το «Tartan Army» δεν κατάλαβε τίποτα και έκανε το δικό του πάρτι στην αγγλική πρωτεύουσα. 

 

 

 

 

 

 

 

Στράτος Μαρίνος