Βιεϊρά και Κιν... έριξαν ευθύνες ο ένας στον άλλον για τον καυγά στο «Χάιμπουρι» πριν από 16 χρόνια! (vids)

Το ITV κατάφερε να τους βάλει μαζί στο ίδιο στούντιο, δίπλα - δίπλα με αφορμή το φετινό Euro κι αφού έγινε αυτό, δεν θα μπορούσε η κουβέντα να μην πάει και στο «Χάιμπουρι»! Εκεί, όπου πριν 16 χρόνια σημειώθηκε άγριος καυγάς πριν από ένα ματς της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να επιρρίπτουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες για την ένταση! 



Βιεϊρά και Κιν... έριξαν ευθύνες ο ένας στον άλλον για τον καυγά στο «Χάιμπουρι» πριν από 16 χρόνια! (vids)

Ήταν ένα κλασσικό ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο και η ένταση που πάντοτε κυρίευε αυτά τα ματς, μεταφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που επίσης ήταν πιο... ένθερμοι απ' ό,τι μπορεί να παρουσιάζονται εν έτει 2021.

Ο Βιεϊρά ανέφερε πως «για όλα ευθύνονταν τα νεύρα του Ρόι Κιν...», με τον Γκάρι Νέβιλ ν' αποκαλύπτει πως ο παλαίμαχος Γάλλος χαφ των «κανονιέρηδων» μετά το ζέσταμα «με κυνηγούσε στ' αποδυτήρια και φώναζε τ' όνομά μου».

Ο Κιν, όσο κι αν προσπαθούσε να παραμείνει συγκεντρωμένος στο ματς που θα έπαιζε, είδε τον Νέβιλ ανήσυχο, όμως «ο Πατρίκ δεν το σταματούσε, κλασσικό μπούλινγκ από την Άρσεναλ και αυτό συνεχίστηκε πριν από το ματς. Εκεί κι εγώ εκνευρίστηκα...».


Κώστας Ζάλιαρης