Συμφωνείτε με τη μείωση στους παίκτες ή έχουν δίκιο;

Η Πρέμιερ Λιγκ και ο οικονομικός αντίκτυπος του κορονοϊού έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο ζήτημα στο κορυφαίο πρωτάθλημα, όμως, έχουν δίκιο οι ποδοσφαιριστές και όσα είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ υπέρ τους ή όλα πηγαίνουν στο βρόντο λόγω των ψηφίων που μπαίνουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό;  



Συμφωνείτε με τη μείωση στους παίκτες ή έχουν δίκιο;

Πρόκειται για το πρωτάθλημα που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης ίσως με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλο.

Πρόκειται για τη Λίγκα και τις ομάδες που έχουν συμφωνήσει έναντι δισεκατομμυρίων μονάχα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αναμετρήσεων!

Πρόκειται για τα πιο λαμπερά γήπεδα και τους παίκτες απίστευτης αξίας, των οποίων τα συμφωνηθέντα ποσά στα συμβόλαια ζαλίζουν.

Εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού και μηδενικής ποδοσφαιρικής δραστηριότητας σε εποχή που απειλείται η ανθρώπινη ζωή, οι ποδοσφαιριστές φαίνεται ν' αρνούνται να μειωθούν οι αποδοχές τους κατά 30%.

Από την πλευρά τους, φωνάζουν πως θέλουν τα χρήματά τους να πάνε κατευθείαν στους γιατρούς και σε ενίσχυση των νοσοκομείων κι όχι να γλιτώσουν έξοδα οι τσέπες των πλούσιων ιδιοκτητών τους.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, μάλιστα, με οργισμένη στήλη του στους Sunday Times, ανέφερε: «Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη πάλι μιλούσε για τους ποδοσφαιριστές και τους μισθούς. Πώς γίνεται αυτό τη στιγμή που βιώνουμε τη μεγαλύτερη κρίση που έχουμε δει στη ζωή μας; Ας βγάλει από το μυαλό του το ποδόσφαιρο και τους παίκτες».

Τα κλαμπ, μειώνουν μισθούς από υπαλλήλους με χειρότερο το παράδειγμα της Νιούκαστλ που σταμάτησε παντελώς να πληρώνει το προσωπικό και τους παρέπεμψε στο πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

Τελικά οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μπουν σε αυτό τον χορό ή έχει βάση η δική τους στάση απέναντι στην κατάσταση;

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης