Πάει για το... «μπαμ» με Ντεπάι η Τότεναμ

Έτοιμη για να πραγματοποιήσει το... «μπαμ» στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φαίνεται πως είναι η Τότεναμ, η οποία μοιάζει πανέτοιμη να βγάλει 50 εκατομμύρια λίρες από τα ταμεία της και να ντύσει στα λευκά τον Μέμφις Ντεπάι.



Πάει για το... «μπαμ» με Ντεπάι η Τότεναμ

Την... «βόμβα» του Ιανουαρίου φαίνεται πως θα πετάξει η Τότεναμ!

Η ομάδα του Τότεναμ, σύμφωνα με την «Mirror», είναι έτοιμη να προσφέρει 50 εκατομμύρια λίρες στην Λυών για να ντύσει στα λευκά έναν παλιό γνώριμο της Πρέμιερ Λιγκ, τον Μέμφις Ντεπάι.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Λονδίνου έχοντας ήδη εξετάσει την περίπτωση του Ολλανδού, τον οποίο άνθρωποι της ομάδας τον παρακολούθησαν στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Λυών στο Τσάμπιονς Λιγκ, φαίνεται πως έχει καταλήξει και πλέον είναι θέμα χρόνου να... «χτυπήσει την πόρτα» της γαλλικής ομάδας.

Ωστόσο, ένα ακόμα συν για την απόκτηση του 25χρονου στράικερ είναι και η γνώση του για την Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία και πέρασε ενάμιση χρόνο περίπου με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποιώντας όμως έως τώρα την χειρότερη πορεία του ποδοσφαιρικά.

Αναφορικά, ο ανανεωμένος στην Λυών, Μέμφις Ντεπάι, για φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει δυναμικό ξεκίνημα με τους «λεωνέ», μετρώντας επτά συμμετοχές και πέντε τέρματα.

Μαρίνος Πάντζης