Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό εσόδων στον κόσμο!

Με ποσό στα 627,1 εκατομμύρια λίρες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση στο κομμάτι των εσόδων, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!  



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό εσόδων στον κόσμο!

Οι «κόκκινοι διάβολοι», δημοσιοποιώντας τα οικονομικά τους δεδομένα για την περίοδο Ιούνιος 2018 – Ιούνιος 2019, έδειξαν πως κατέγραψαν ρεκόρ στη δική τους ιστορία και έχουν αυτή τη στιγμή το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στον κόσμο, πίσω μονάχα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με επιστολή του προς τον κόσμο, ο σύλλογος θέλησε να καθησυχάσει άπαντες μετά και την ήττα (2-0) από τη Γουέστ Χαμ, τονίζοντας πως το κλαμπ συνεχίζει να κινείται σε κατεύθυνση που θα καταφέρει να παρουσιάζει συνεχώς την ομάδα ανταγωνιστική και να της επιτρέψει να διεκδικήσει τίτλους.

Και μετά από αυτό, ήρθαν και τα νούμερα που φανερώνουν το δεύτερο μεγαλύτερο κομμάτι εσόδων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με 627,1 εκατομμύρια λίρες, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι η μοναδική που είχε να επιδείξει μεγαλύτερο ποσό.

Βέβαια, στη Γιουνάιτεντ περιμένουν να μειωθούν τα έσοδα της φετινής σεζόν λόγω και της απουσίας από το Τσάμπιονς Λιγκ...

Κώστας Ζάλιαρης