Η ψυχολογία θα μετρήσει πολύ…

Ένα ακόμη κρίσιμο ματς για τη Λίβερπουλ στην δύσκολη έδρα της Νιούκαστλ. Μόνο νίκη θέλουν οι… πληγωμένοι «κόκκινοι» όμως ξέρουν ότι το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο.  



Η ψυχολογία θα μετρήσει πολύ…

Η αλήθεια είναι πως η απογοήτευση για τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει χαθεί. Μπορεί να μην υφίσταται στο βαθμό των προηγούμενων ημερών, αλλά συνεχίζει να υπάρχει και μάλιστα στο χειρότερο σημείο της σεζόν. Τώρα δηλαδή που η ομάδα πρέπει να μεταβεί στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για να πάρει διπλό, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Σίτι. Η ψυχολογία δεν είναι καλή, το ίδιο και η παράδοση στο γήπεδο των «καρακαξών» και για τους λόγους αυτούς περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι από πλευράς Λίβερπουλ, δίχως πολλά ρίσκα από νωρίς. Θα επιλέξουμε λοιπόν το Under 2.5 γκολ με απόδοση 2.05 στο pamestoixima.gr.

Στα άλλα ματς της ημέρας ξεχωρίσαμε το εντός έδρας της Γουέστ Χαμ με την Τότεναμ. Με φόρα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ, τα «σφυριά» είναι έτοιμα για ακόμη μια θετική εμφάνιση. Μπροστά στο κοινό τους θα επιχειρήσουν να χτίσουν μια καλή εικόνα, αλλά και σερί θετικών αποτελεσμάτων, κόντρα σε μια ομάδα με μεγάλα σκαμπανεβάσματα, αλλά ασφαλή όσον αφορά την παραμονή. Ο άσος στο 2.30 θα είναι η επιλογή μας από το pamestoixima.gr.

Η τριάδα των επιλογών μας κλείνει με το Over 3.5 γκολ στο παιχνίδι Μπόρνμουθ- Τότεναμ. Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο, με το τρίποντο να είναι αναγκαίο για τα «σπιρούνια». Απαλλαγμένοι από άγχοι οι γηπεδούχοι, θα παίξουν ανοιχτά και θα επιχειρήσουν να κάνουν τη ζημιά. Το σημείο αγγίζει το 2.50 στο pamestoixima.gr.

Συνοπτικά:

Νιούκαστλ- Λίβερπουλ Under 2.5 Goals   2.05

Γουέστ Χαμ- Σαουθάμπτον 1   2.30

Μπόρνμουθ – Τότεναμ Over 3.5 Goals   2.50