Ενισχύθηκε με Νόρντβεϊτ η Φούλαμ

Την απόκτηση του Χάβαρντ Νόρντβεϊτ με δανεισμό από την Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε η Φούλαμ μέχρι το τέλος της χρονιάς.  



Ενισχύθηκε με Νόρντβεϊτ η Φούλαμ

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ, αποκτήθηκε για να ενισχύσει την αποδυναμωμένη ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς.

Ο 28χρονος Νορβηγός, στην πρώτη του θητεία με τους «κανονιέρηδες», δεν είχε κατορθώσει να πραγματοποιήσει ούτε μια επίσημη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός κατά σειρά σε Σαλαμάνκα, Λίλστρομ και Νυρεμβέργη. Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ τον έκανε δικό της τη σεζόν 2010-11, ούσα σε παρόμοια θέση στο πρωτάθλημα με την Φούλαμ τώρα. Μετά από έξι αξιόλογες σεζόν με την φανέλα της γερμανικής ομάδας, μετακόμισε στην Γουέστ Χαμ, όπου και αγωνίστηκε 21 φορές με την με τους Λονδρέζους.

Μετά και το πέρασμά του από την Χόφενχαϊμ τις περασμένες δύο χρονιές, ο Νόρντβεϊτ θα μεταβεί σε ομάδα του Νησιού για τρίτη φορά στην καριέρα του, ελπίζοντας αυτή να είναι και η πιο επιτυχημένη έως τώρα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Πρέμιερ Λιγκ και ελπίζω να βοηθήσω την Φούλαμ να μείνει μακριά από τη επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό αποτελεί έναν από τους υψηλότερους στόχους της καριέρας μου» είπε, αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την Φούλαμ στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Γιάννης Γατσούλης