Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 0-2


Τι και αν η ομάδα τους ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0; Κιέραν Τρίπερ και Άντονι Γκόρντον «τσακώθηκαν», όταν ο δεύτερος σκόραρε το τέταρτό του γκολ σε ένα ημίχρονο! Ο λόγος; O πρώτος ήθελε ο συμπαίκτης του να αφήσει το πέναλτι, ώστε να δώσει την ευκαιρία στον Νικ Βολτεμάντε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!
Η Νότιγχαμ Φόρεστ παίρνει «κεφάλι» στο σκορ μέσα στην Κωνσταντινούπολη, με έναν... απρόσμενο πρωταγωνιστή! Ο Μουρίγιο, με μία τρομερή κούρσα, που ξεκίνησε από το κέντρο και τελείωσε με γκολ, έπειτα από σουτ εκτός περιοχής!
Μία στιγμή, μετά την ισοφάριση του Γουλβς απέναντι στην Άρσεναλ (18/02, 2-2) πέρασε στα... ψιλά! Αμέσως μετά την επίτευξη του 2-2, ο Νικολάς Τζοβέρ σηκώθηκε όρθιος και τα «έχωνε» στους παίκτες της ομάδας του. Ωστόσο, ο Μικέλ Αρτέτα και οι συνεργάτες του, πήγαν και τον ηρέμησαν απευθείας, λέγοντάς του να κάτσει τον πάγκο!
Θα ήθελε να είναι εκεί μαζί, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν του το επιτρέπει. Ο Μπρούνο Γκιμαράες ήταν στο... νοσοκομείο, αφού κάνει την αποθεραπεία του, με στόχο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ωστόσο, το μυαλό του ήταν στο Καραμπάγκ - Νιούκαστλ (18/02, 1-6).