Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 0-2


Η μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον γεγονός, με τον Αργεντινό να πραγματοποιεί τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πολιτών» και να μην κρύβει τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στο «Έτιχαντ», με κάποια… ενδιαφέροντα σχόλια.
Ο Ίλιμαν Εντιαγιέ έγινε την τελευταία μέρα των μεταγραφών παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, και μετακόμισε στο «Έτιχαντ» για να βρει εκεί δύο ακόμα δύο κορυφαίους «ντριμπλέρ» της Premier League, όσον αφορά τα επιτυχημένα… περάσματα αντιπάλων.
Μπορεί η Τότεναμ να μην κατάφερε να πουλήσει τον Ριτσάρλισον με τη λήξη του μεταγραφικού παραθύρου για την Αγγλία, όμως φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος έχει συμφώνησε σε όλα με την Τραμπζονσπόρ του Μοχάμεντ Σαλάχ, με τα «σπιρούνια» να έχουν ήδη αρνηθεί δύο προσφορές των Τούρκων, αλλά μία τρίτη να… καταφθάνει.
Η Τσέλσι πρωταγωνίστησε τις τελευταίες ώρες του μεταγραφικού «παραθύρου» με την αποχώρηση του Έντσο Φερνάντες, και με το deal για τον Λαμίν Καμαρά να μην ολοκληρώνεται τελικά, οι «μπλε» κοιτούν στην αγορά των ελεύθερων γιαν α βρουν έναν παλιό γνώριμο της… Λίβερπουλ.