Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0


Ο Τζόρνταν Πίκφορντ είναι πλέον ο κορυφαίος σε συμμετοχές, στα χρονικά της παρουσίας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο!
Επίσημη μορφή πήρε η 11άδα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για την αναμέτρηση με τους Νορβηγούς στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ο’Ράιλι στο αριστερό, Μαντουέκε – Γκόρντον ξανά βασικοί.
Η Αγγλία πέρασε από το Μεξικό και το «φρούριο» του «Αζτέκα», η Νορβηγία έκανε την έκπληξη απέναντι στη νωθρή Βραζιλία, και αμφότερες εξασφάλισαν την παρουσία τους στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αντιμέτωπες, πλέον, για μία θέση στα ημιτελικά (12-07), τα «τρία λιοντάρια» καλούνται να θυμηθούν τα προκριματικά του 1982 και τη ζημιά που θα προκαλούσαν οι «Βίκινγκς», αν δεν τους χάριζε κάποιος άλλος το εισιτήριο για την Ισπανία!
Η απουσία του Κουάνσα λόγω τιμωρίας και το γεγονός πως ο Τζέιμς είναι ακόμα ανέτοιμος, αναγκάζουν τον Τόμας Τούχελ να παρουσιάσει... στόπερ ως δεξί μπακ της εθνικής Αγγλίας στην αναμέτρηση των προημιτελικών του Μουντιάλ απέναντι στη Νορβηγία!