Τότεναμ - Μπέρνλι 4-0


Η Τσέλσι έψαξε τον αντικαταστάτη του Έντσο Φερνάντες πριν καν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «μπλε» κινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση του Σάντερ Μπέργκε από τη Φούλαμ, όμως, ο Νορβηγός δεν ήταν προς πώληση.
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να τον έχει βάλει στο μάτι, όμως η Άρσεναλ ετοιμάζεται να βάλει πρώτη την υπογραφή. Οι «κανονιέρηδες» ανοίγουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με τον Ντέκλαν Ράις και όλα δείχνουν πως η απάντησή του θα είναι… «ναι». Άλλωστε, όταν έχεις ήδη βρει το σπίτι σου στο «Έμιρεϊτς», πόσο εύκολα σε δελεάζει ακόμη και η Μαδρίτη;
Η Άρσεναλ επικράτησε της Τσέλσι με 2-1 στο «Έμιρεϊτς» και ανέβηκαν πλάνα από τα… πανηγύρια της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα. Αυτό, όμως, που έκανε εντύπωση είναι πως υπήρξε μία επαφή ανθρώπων που δεν παρατήρησαν πολλοί. Σε μία στιγμή στο tunnel, φαίνεται ο αθλητικός διευθυντής των «κανονιέρηδων», Αντρέα Μπέρτα, να συνομιλεί με τον Ζοάο Πέδρο.
Μία λονδρέζικη κόντρα, έξι χρόνια και μία συνήθεια που στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έχει αρχίσει να γίνεται… ενοχλητική. Η Άρσεναλ έχει βάψει σχεδόν μόνιμα κόκκινες τις αναμετρήσεις με την Τσέλσι, σε ένα αήττητο σερί που επιμένει όσο κι αν αλλάζουν πρόσωπα και εποχές. Τελικά, για να λέγεται κάτι ντέρμπι, δεν πρέπει πού και πού να κερδίζει και ο άλλος;