Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπρίστολ Σίτι 1-0


Τα ψέματα… τελείωσαν. Μετά από 45 αγωνιστικές, έχουν μείνει τρεις ομάδες, οι οποίες παλεύουν για ένα εισιτήριο, με το βλέμμα στην απευθείας άνοδο στην Premier League. Η κάθε μία θέλει και κάτι διαφορετικό, βέβαια, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, που το νοιάζει μόνο το δικό του αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε, πως βρισκόμαστε στο πιο «δύσκολο» πρωτάθλημα του κόσμου και η «Μπόρο» το ξέρει, γι’ αυτό ελπίζει ακόμη, έστω και στο τέλος.
Στην… ομορφιά του Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν στάθηκε ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος απόλαυσε την αναμέτρηση με τα εννέα γκολ. Βέβαια, έριξε και τις «σπόντες» του για το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας του. Θεωρεί πως θα έπρεπε να ξεκουράζονται περισσότερο οι παίκτες του, όπως έκαναν δηλαδή και οι άλλες ομάδες.
Το πλοίο για το «Wembley» σαλπάρει, και τρεις ομάδες… τρώγονται για την ευκαιρία της ανόδου στην Premier League. Έχει μείνει ένα εισιτήριο για τα play – offs της Championship, και αυτό θα κριθεί ανάμεσα στις Ρέξαμ, Χαλ και Ντέρμπι, σε μία μάχη μέχρι τελικού… τέρματος.
Ο Big Ben είναι και πάλι εδώ με την έναρξη του Μαΐου για να πάει... τρένο αυτό τον τελευταίο καθοριστικό μήνα για την Πρέμιερ Λιγκ! Η υπόθεση της ουράς με τη Γουέστ Χαμ, αλλά και το «δώρο» που εντόπισε στο «Μολινό» έκαναν ξεκάθαρες τις επιλογές του γι' αυτό το Σάββατο!