Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπρίστολ Σίτι 1-0


Ο Κόουλ Πάλμερ σκόραρε, η Τσέλσι κέρδισε, όμως η εικόνα του δεν θύμισε σε τίποτα τον «ice cold» παίκτη που είχε συνηθίσει τον κόσμο του «Στάμφορντ Μπριτζ». Το δεύτερο γκολ της εποχής Ροζίνιορ ήρθε από τα πόδια του, αλλά χωρίς πανηγυρισμό, χωρίς έκρηξη, χωρίς χαμόγελο. Σε μια περίοδο ασφυκτικού προγράμματος και συνεχόμενων αγώνων, ο νέος προπονητής των «μπλε» καλείται να διαχειριστεί έναν παίκτη που δείχνει να παλεύει περισσότερο με το σώμα και το μυαλό του, παρά με τους αντιπάλους του.
Η Μπράιτον απλώνει τα… δίχτυα της για ενίσχυση, φτάνοντας μέχρι την Τσάρλτον. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως ο ποδοσφαιριστής που θέλει, παίζει δανεικός σε άλλη ομάδα. Δύσκολη περίπτωση, οι «γλάροι» ψάχνουν τη λύση σε μια πολύ παράξενη περίπτωση.
Η Φούλαμ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο λόγος για τον Όσακρ Μπομπ. Μιλάμε για πολύ καλό deal. Το όνομά του είχε ακουστεί και για Ντόρτμουντ.
Η μεταγραφή του Ζαν Φιλίπ Ματετά στη Γιουβέντους φαίνεται να χαλάει, με την Κρίσταλ Πάλας να ζητά ένα ποσό, το οποίο δεν μπορεί να δώσει η ομάδα από το Τορίνο. Έτσι, στρέφει την προσοχή της σε άλλον επιθετικό. Μας απασχόλησε πρόσφατα, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η απόφαση αυτή, κάνει χαρούμενο τον Όλιβερ Γκλάσνερ, ο οποίος βλέπει τον βασικό του επιθετικό να μένει στη... θέση του.