Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπρίστολ Σίτι 1-0


Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποφάσισε να διατηρήσει τον Μάικλ Κάρικ στην τεχνική της ηγεσία, τουλάχιστον μέχρι και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, όμως υπάρχει λόγος που συνέβη αυτό. Ποιος είναι; Το γεγονός πως ο βασικός στόχος της για τη διάδοχη κατάσταση, ο Έντι Χάου, δεν είναι… εντελώς ελεύθερος. Η Νιούκαστλ θα έπρεπε να βάλει τρία εκατομμύρια στα ταμεία της, αν αυτός ήθελε να υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους».
Ο Τσάμπι Αλόνσο ετοιμάζεται να επιστρέψει στο «Άνφιλντ», αυτή τη φορά ως αντίπαλος της Λίβερπουλ, με τον προπονητή της Τσέλσι να ξεκαθαρίζει πως θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που η ομάδα του σκοράρει, τονίζοντας ωστόσο τον σεβασμό του προς τους «κόκκινους».
Στο ποδόσφαιρο, οι ομαδικές επιτυχίες δεν συνοδεύονται πάντα από την ατομική αναγνώριση που θα περίμενε κανείς, με την περίπτωση της Άρσεναλ να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν στην κορυφή της Premier League μετά από 22 χρόνια, έπαιξαν σε τελικό Champions League μετά από 20 χρόνια και κανένας παίκτης της δεν βρέθηκε στην τελική δεκάδα της Χρυσής Μπάλας 2026. Έχουν περάσει 12 σεζόν από την τελευταία φορά που είδαμε κάτι παρόμοιο, αλλά μήπως, φέτος, αδικήθηκαν λίγο παραπάνω;
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η φετινή σεζόν για την Κρίσταλ Πάλας, με τον προπονητή της να βρίσκεται υπό τεράστια πίεση. Κρίνεται το μέλλον του στο ντέρμπι Λονδίνου με την Τότεναμ και αν δεν καταφέρει να… μην ηττηθεί, οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως αποχωρεί!