Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπρίστολ Σίτι 1-0


Η Τότεναμ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, όμως μπροστά στον Κόντι Χάκπο συναντά την πρώτη πραγματικά… κλειστή πόρτα. Η Λίβερπουλ ξεκαθάρισε πως δεν επιτρέπει ούτε την έναρξη διαπραγματεύσεων, ενημερώνοντας τόσο τους «Spurs», όσο και την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως ο διεθνής Ολλανδός δεν πωλείται. Παρ’ όλα αυτά, το ενδεχόμενο αλλαγής στάσης παραμένει ανοιχτό, εφόσον κατατεθεί μία επίσημη πρόταση που θα αναγκάσει τους «κόκκινους» να μπουν στη διαδικασία συζήτησης.
Η Λίβερπουλ κινείται στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Ιραολά φαίνεται να έχει ξεχωρίσει το όνομα του Μπράντλεϊ Μπαρκολά. Μάλιστα, οι δύο άντρες ήρθαν σε επικοινωνία, με τον Γάλλο εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν να μένει αρκετά ικανοποιημένος από το πλάνο που του παρουσιάστηκε, σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ.
Ο Ντέκλαν Ράις ήταν και φέτος… αναντικατάστατος για την Άρσεναλ και την Αγγλία, όμως πίσω από τα συνεχόμενα 90λεπτα κρύβεται μία διαφορετική πραγματικότητα. Μετά το παιχνίδι απέναντι στο Κονγκό, ο μέσος των «τριών Λιονταριών» αποκάλυψε πως αγωνίζεται με αφόρητους πόνους, βάζοντας ξανά την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας ποδοσφαιριστής όταν το σώμα του λέει «ως εδώ»;
Κίνηση από το πάνω… ράφι για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο πετυχημένος στην Κρίσταλ Πάλας Όλιβερ Γκλάσνερ είναι ο νέος της προπονητής, με το συμβόλαιό του να είναι ηγεμονικό. Τα χρήματα που θα πάρει θα τον βάλουν σε μια λίστα με σπουδαία ονόματα, ενώ με την επίσημη συμφωνία θα έχει μπροστά του μόνο έναν προπονητή, ο οποίος βέβαια, είναι πρωταθλητής.