Μπέρνλι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0


Η Νιούκαστλ ισοφάρισε στο 95’, σκόραρε στο 118’, δέχθηκε γκολ στο 120’, αλλά αυτή την πρόκριση δεν θα την άφηνε ο Ράμσντεϊλ! Οι «καρακάξες» έφτασαν στο 7-6 επί της Μπόρνμουθ στη διαδικασία των πέναλτι στο St. James’ Park μετά το 2-2 των 90’ και το 3-3 των 120’ για να βρεθούν στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας!
Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Έξετερ (10/01) και τη «διέλυσε» κερδίζοντάς την με 10-1, για να προκριθεί στην επόμενη φάση του FA Cup! Διψήφιος αριθμός τερμάτων από μία ομάδα 1ης κατηγορίας στην Αγγλία, μετά το 1986, με τους «πολίτες» να μας... θυμίζουν ένα Λίβερπουλ - Φούλαμ!
Με τον... σεβασμό που ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρεί ότι πρέπει να επιδεικνύει ένα φαβορί απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα, μη σταματώντας την προσπάθεια, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στο μεγαλύτερο σκορ που έχει καταγράψει στην ιστορία της, χάρη 10-1 απέναντι στην Έξετερ για να περάσει στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας! Γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του ο Σεμένιο, σκόραρε μετά από 20 μήνες ο Ρόδρι! Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας η Νιούκαστλ οδήγησε την κόντρα με την Μπόρνμουθ στο εξτρά ημίωρο.
Αφοπλιστικά ειλικρινής ξανά ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, επισήμανε πως συνεχίζει να… κοιτά το πρωτάθλημα, αλλά η Λίβερπουλ οφείλει να «μιμηθεί» την Παρί Σεν Ζερμέν!