Άγιαξ - Λίβερπουλ 0-1


Το πιο... αχρείαστο πέναλτι της σεζόν έκανε ο Λούκας Πακετά! Πήρε αγκαλιά τον Λιούις Ντανκ τον έριξε κάτω και έδωσε την ευκαιρία στην Μπράιτον να κάνει την ανατροπή! Ωστόσο, ο Ντάνι Γουέλμπεκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά επικράτησε ένας μικρός «χαμός»!
Ο Έντσο Φερνάντες προσωρινά έκανε ανατροπή για την Τσέλσι απέναντι στην Μπόρνμουθ με ένα γκολ που θα μπορούσε ν' αποτελεί και απάντηση σε όσους τον αφήνουν εκτός κουβέντας για τον κορυφαίο χαφ της Πρέμιερ Λιγκ.
Μόλις στο 4ο λεπτό του ματς με την Μπόρνμουθ ο Μόισες Καϊσέδο έκανε αυτό που δεν ήθελε, δηλαδή να «κιτρινιστεί», με αποτέλεσμα να χάσει πλέον την εξόρμηση της Τσέλσι στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι την προσεχή Κυριακή.
Μάλλον βρήκαμε το «μυστικό» του Γιοάν Γουϊσά! Όποτε παίζει ως αλλαγή δεν έχει σκοράρει ποτέ με τη Νιούκαστλ! Ωστόσο, ως βασικός «μεταμορφώνεται». Στο Λιγκ Καπ χρειάστηκε 10 λεπτά στο αρχικό σχήμα, ενώ στην Premier League μέσα σε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής!