Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1


Ο χορός των Κρούπι και Αντλί στη νίκη (2-0) της Μπόρνμουθ επί της Λιντς κράτησε περισσότερο απ' όσο θα μπορούσε να περιμένει ο κόσμος. Αλλά και οι συμπαίκτες τους που έφυγαν για τη σέντρα και τους άφησαν να συνεχίζουν!
Η Τότεναμ έχει… μεταμορφωθεί μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη στην Premier League, ενώ είχε προηγηθεί και η ισοπαλία στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και συνεχίζει την ανοδική της πορεία στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να ψάχνει τον δρόμο της και ο Όλιβερ Γκλάσνερ φαίνεται πως εξάντλησε την υπομονή του. Η ήττα από την Μπρέντφορντ έφερε ξέσπασμα του Αυστριακού, που δεν περιορίστηκε σε όσα έγιναν στο χορτάρι, αλλά έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Οι συμβιβασμοί στο «Σίτι Γκράουντ» μοιάζουν να… τελείωσαν.
Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», με τους Αντόνι Ιραόλα και Μικέλ Αρτέτα να βλέπουν τα ερωτηματικά τους να… λιγοστεύουν. Οι Βάσκοι περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή για νέα από το μέτωπο των τραυματιών, και τελικά χαμογελούν, ο καθένας για δικούς του λόγους.