Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-1


Ο Μικέλ Αρτέτα μπορεί πλέον να είναι ο άνθρωπος της Άρσεναλ, όμως δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα. Το 2019 όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αν ο Ισπανός έλεγε απλώς ένα… ναι, ή μάλλον, αν μια ομάδα έπαιρνε μια γενναία απόφαση. Τότε δε συνέβη και αυτήν την στιγμή «λάμπει» με τους «κανονιέρηδες».
Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου, στη πιο δύσκολη μέχρι τώρα αποστολή της φέτος, στο Champions League. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί θα έχει κάποιες απουσίες, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί, αυτή του Μικέλ Αρτέτα, για να κάνει το 3/3 στη League Phase της διοργάνωσης.
Ο Μάικλ Κάρικ είναι στα… σχοινιά, καθώς οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα του φέτος είναι τουλάχιστον μέτριες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει τρόπους να αλλάξει την εικόνα της και να ξεκινήσει να κερδίζει τα παιχνίδια. Έγινε ραντεβού με τη διοίκηση. Μοναδικός στόχος η αγωνιστική βελτίωση. Αν δε συμβεί, ο Άγγλος τεχνικός μπαίνει σε άλλα μονοπάτια.
Ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ αποχώρησε από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2025, για να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πολλοί κατέκριναν αυτήν την απόφαση, άλλοι χάρηκαν για εκείνον. Ο ίδιος πίστευε πως έχει κάνει μια πολύ σωστή επιλογή. Η αλήθεια είναι, πως τώρα δεν του αρέσει. Δεν παίζει όσο θέλει. Ίσως φύγει. Υπάρχει πιθανότητα επιστροφής στο «Άνφιλντ». Κι όμως!