Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-1


Έκτακτα καιρικά φαινόμενα στην Ισπανία, το Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ θα λάβει χώρα υπό φοβερή βροχή και κρύο για την εποχή, την στιγμή που ο «Τσόλο» Σιμεόνε δουλεύει πολύ στην προπόνηση με κώνους, για χάρη των «κανονιέρηδων».
Τη δεύτερη… νιότη του ζει στην Σάντερλαντ ο Γκρανίτ Τσάκα. Ο 33χρονος μέσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τις «μαύρες γάτες», με τα μεταγραφικά σενάρια από την Σαουδική Αραβία όλο και να πληθαίνουν, πριν καν ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν!
Συνεχίζονται οι αλλαγές στο πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών της Premier League. Επηρεάζουν αυτές και την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να βλέπουν ένα ενδεχόμενο ματς τίτλου τους να μετατίθεται για… Δευτέρα. Εκνευρισμός στον κόσμο τους, που θα βιάζεται να αποχωρήσει από το «Έμιρεϊτς».
Ο Μάικλ Κάρικ κράτησε τον Κόμπι Μέινου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Έχουμε «Here we go» και ο Άγγλος μέσος συνεχίζει στο «Ολντ Τράφορντ», ως το καλοκαίρι του 2031!