Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-1


Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον απέκτησε ενδιαφέρον μόλις από τα πρώτα 10 λεπτά. Ο λόγος; Μια… ανόητη αποβολή του Ιντρίσα Γκάνα Γκέιγ, ο οπόιος άφησε τα «ζαχαρωτά» με δέκα παίκτες, αφού… τσακώθηκε με τον ίδιο του τον συμπαίκτη, Κιν. H «φασαρία» είχε μέσα και ένα χαστούκι.
Ο Μαρκ Κουκουρέγια ήθελε ν’ αστειευθεί, αλλά και ίσως να… δώσει στον κόσμο να καταλάβει πως ο Πάλμερ υπέστη έναν από τους πιο αστείους τραυματισμούς, χάνοντας το ματς με την Μπέρνλι κι αυτό με την Μπαρτσελόνα, λόγω του… εκνευρισμού από ένα παιχνίδι στο FIFA που του προκάλεσε κάταγμα σε δάχτυλο του ποδιού!
Ο Τζέιμι Κάραγκερ μπορεί να «πονάει» που βλέπει τη Λίβερπουλ σε άσχημη κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να μην παραδεχθεί την κυριαρχική Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου και να μιλήσει για ένα σύνολο που στέλνει μηνύματα για το κυνήγι του τίτλου.
Ήσυχος για τη θέση του μπορεί να παραμείνει ο Άρνε Σλοτ, αλλά θα πρέπει να δείξει μέσα από την εικόνα της Λίβερπουλ στο γήπεδο πως ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα ανήσυχος προκειμένου να βρει τις λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φέτος οι Πρωταθλητές Αγγλίας.