Λειψία - Τότεναμ 3-0


Ύστερα από σχεδόν τρεις δεκαετίες αναμονής, η Σκωτία επιστρέφει στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική σκηνή του πλανήτη με μία αποστολή που ξεπερνά την απλή συμμετοχή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 δεν αποτελεί μόνο την επιστροφή των «Tartan Army» στη διοργάνωση, αλλά και την ευκαιρία να σπάσουν μία από τις πιο επίμονες αρνητικές παραδόσεις του διεθνούς ποδοσφαίρου: τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων. Μία ομάδα που έχει ζήσει αρκετές απογοητεύσεις στο παρελθόν, αναζητά πλέον την στιγμή που θα αλλάξει την ιστορία της.
Η Τότεναμ εντείνει τις προσπάθειές της, ώστε να αποκτήσει τον Ζαν Πολ φαν Χέκε, από την Μπράιτον. Έχει κάνει δύο προτάσεις, όμως οι «γλάροι» έχουν μείνει σταθεροί στις απόψεις τους. Δεν δέχονται καμία προσφορά και ζητούν τουλάχιστον 70 εκατομμύρια, ώστε να συμφωνήσουν. Ο Ολλανδός έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του, όμως τον θέλουν πολύ στο «Άμεξ».
Η Κόβεντρι θέλει να μην είναι… κομπάρσος στην Premier League της νέας σεζόν, θέλοντας να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα παραμείνει εύκολα στην κατηγορία. Δεν θα είναι εύκολο, όμως ξεκινά από τα βασικά. Θέλει να πάρει παίκτη που τον είχε, όμως ήταν δανεικός. Δίνει 20 εκατομμύρια, για τον άνθρωπο που την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία!
Αποφασισμένη να φέρει στο «Νησί» τον Γιαν Ντιομαντέ είναι η Λίβερπουλ, η οποία ψάχνει τον τρόπο να «κλείσει» το deal με τη Λειψία. Ο 19χρονος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα της Γερμανίας, όμως οι «reds» ίσως χρησιμοποιήσουν και κάτι ακόμη για να τη… δελεάσουν. Υπάρχει παίκτης που θα μπορούσε να βρίσκεται στα ανταλλάγματα, σε μια ενδεχόμενη πρόταση. Είναι κι αυτός εξτρέμ!