Γουότφορντ - Λίβερπουλ 3-0


Ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες έγινε ο τελευταίος από μια σειρά διεθνών παικτών της Άρσεναλ που ξαφνικά βρέθηκαν εκτός αποστολής για τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Και ο κόσμος αναρωτιέται πώς γίνεται για δεύτερο σερί «παράθυρο» αγώνων για τ’ αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών, οι «κανονιέρηδες» να… βγαίνουν εκτός.
Παραμένει ελεύθερος, δηλώνει διαθέσιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι έχει έναν συγκεκριμένο και… απαράβατο όρο για να βρεθεί στον πάγκο των «σπιρουνιών».
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη καταθέσει αίτημα στη διοργανώτρια αρχή του γαλλικού πρωταθλήματος ώστε να ενισχύσει τις πιθανότητες επιτυχίες απέναντι στη Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!
Μέσα σε μόλις λίγους μήνες, ο Κόμπι Μέινου πέρασε από την αμφισβήτηση στην καθιέρωση, ξανακέρδισε τη θέση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την εμπιστοσύνη στην εθνική Αγγλίας και ένα νέο συμβόλαιο που μοιάζει πλέον δεδομένο.