Γουότφορντ - Έβερτον 2-3


Ήταν το πιο λογικό, δεν γινόταν να χάσει αυτό το βραβείο έχοντας... κάβα και τη Χρυσή Μπάλα, με τη FIFA ν' αναγνωρίζει στον Ουσμάν Ντεμπελέ πως κατά την ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025 και με τον ρόλο που έπαιξε στις μεγάλες επιτυχίες της Παρί, ήταν ο κορυφαίος όλων!
Η FIFPro ανέδειξε τους καλύτερους 11 της φετινής χρονιάς στο πλαίσιο των βραβείων της FIFA και υπάρχουν... 2,5 εκπρόσωποι της Πρέμιερ Λιγκ στην καλύτερη ομάδα, αφού ο Ντοναρούμα πλέον βρίσκεται σε αγγλικό έδαφος, αλλά συμπεριλήφθηκε λόγω των επιτυχιών της Παρί.
Έχοντας οδηγήσει τις γυναίκες της Αγγλίας γι' ακόμα μια φορά στην κορυφή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, η Σαρίνα Βίγκμαν απήλαυσε τους καρπούς της δουλειάς της με την κατάκτηση του βραβείου της κορυφαίας προπονήτριας για το 2025 από τη FIFA!
Ο Καζεμίρο πρόσθεσε γκολ στη δική του συγκομιδή με τη Γιουνάιτεντ, αλλά η ομάδα του κατάφερε να εκμεταλλευτεί ξανά, άλλη μια στατική φάση από τη γωνία. Και ξαφνικά μπαίνει στην ίδια κουβέντα μ' εκείνη που αναφέρει πως η Άρσεναλ έχει πλέον... εξιδείκευση στον τρόπο με τον οποίο θα βρει γκολ με τον συγκεκριμένο τρόπο!