Γουλβς - Λίβερπουλ 1-2


Ο Άρνε Σλοτ προανήγγειλε την παραμονή του στη Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν, ενώ εκνευρίστηκε και με ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την εντολή που δόθηκε στους παίκτες της ομάδας, μετά το 1-0!
Το φινάλε του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι και το ισόπαλο 1-1 έκανε τους οπαδούς των «κόκκινων» ν’ αποδοκιμάσουν στο «Άνφιλντ», ωστόσο, ο Σλοτ άκουσε γιουχαΐσματα από την κερκίδα ακόμα κι όταν παρενέβη στο ματς αλλάζοντας ποδοσφαιριστή!
Αφοπλιστικός ο Σλοτ για τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, κατά την αλλαγή του Ρίο Ενγκουμόχα. Είπε πως αντιλαμβάνεται τις αποδοκιμασίες, αλλά υπήρχε ζήτημα με τραυματισμό και για αυτό έπρεπε να αντικαταστήσει τον μικρό.
Εντυπωσιακό παιχνίδι, δεκάδες τελικές, αλλά… κανένα γκολ. Και μετά από αυτό το ορεκτικό, οι Μίντλεσμπρο και Σαουθάμπτον με το 0-0 του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για τα μπαράζ ανόδου προς την Πρέμιερ Λιγκ, άφησαν τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς και τον κόσμο να περιμένει με αγωνία το δεύτερο παιχνίδι!