Έβερτον - Νιούκαστλ 2-2


Το «βάθος» του ρόστερ μίας ομάδας, δεν υπάρχει μόνο για να δίνει λύσεις, αλλά και για να υπενθυμίζει στους βασικούς, πως η θέση τους στην ενδεκάδα δεν είναι δεδομένη. Για τον λόγο αυτό, η Άστον Βίλα θέλει να αποκτήσει τον Άαρον Γουάν – Μπισάκα της Γουέστ Χαμ, ώστε να προσθέσει ανταγωνισμό στον Μάτι Κας.
Το τουρκικό πρωτάθλημα φαίνεται να έχει ανέβει επίπεδο και αυτό το αποδεικνύουν οι μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί. Ο «πανζουρλισμός» που συνέβη για τη παρουσίαση του Μοχάμεντ Σαλάχ, μάλλον, δεν ήταν αρκετός για την Τράμπζονσπορ και φέρεται να έχει συμφωνήσει με έναν πρώην συμπαίκτη του Αιγύπτιου στη Λίβερπουλ, τον Ντάργουιν Νούνιες.
Η Άρσεναλ εκτός από το «χτίσιμο» της πρώτης ομάδας της, έχει δώσει ιδιαίτερη βάση και στις ακαδημίες. Αυτό φάνηκε από την τελευταία της μεταγραφική κίνηση. Πήρε παίκτη από τη Λίβερπουλ, ο οποίος είναι μόλις 16 ετών. Παίζει σέντερ φορ και οι «κανονιέρηδες» είδαν… κάτι σε αυτόν και τον «έκλεισαν» με το βλέμμα στο μέλλον!
Ενώ ο Λουίς Ενρίκε γιόρταζε ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο, η είδηση έσκασε αναπάντεχα: ο Τσάβι Ερνάντεθ είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ολλανδίας. Συμβόλαιο μέχρι το Μουντιάλ του 2030, αντικατάσταση για δεύτερη φορά του Ρόναλντ Κούμαν (μετά την Μπαρτσελόνα) και επιστροφή σε κάτι που ο ίδιος φαίνεται να επιθυμούσε εδώ και καιρό: μια εθνική ομάδα, ανταγωνιστική, με φιλοσοφία που γνωρίζει σε βάθος. Σε θεωρητικό επίπεδο, η επιλογή μοιάζει σχεδόν ιδανική. Είναι όμως;