Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0


Η Τσέλσι γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτήν τη φορά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Τέταρτη συνεχόμενη, τριπλή ισοβαθμία στις θέσεις 6-8 και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο που… απειλείται. Το καλό για την ομάδα του Ροζίνιορ είναι, πως έχει σχεδόν όλες τις ισοβαθμίες. Η πτωτική πορεία των «μπλε» δίνει την ευκαιρία σε δύο ομάδες όμως, να τους ρίξουν στην 8η θέση, σήμερα!
Η Τσέλσι ηττήθηκε ξανά, αυτήν τη φορά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Λίαμ Ροζίνιορ ήρθε με σκοπό να φέρει την… αλλαγή στους «μπλε», αλλά προς ώρας υπέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ 28 χρόνων! Το παθητικό της έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ οι συνεχόμενες απώλειες βαθμών, την έχουν φέρει σε δεινή θέση. Μπροστά της πλέον, τέσσερα πολύ σημαντικά ματς, που θα καθορίσουν, το αν θα πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Τέσσερις κεντρικοί αμυντικοί μη διαθέσιμοι, ο Χέβεν βασικός, ο Μαζράουι να παίζει ως στόπερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έξι χρόνια μετά. Τεράστια επιτυχία του Μάικλ Κάρικ, σε ένα ακόμη τεράστιο βράδυ του Μπρούνο Φερνάντες. Αξίζει το χειροκρότημα στους «κόκκινους διαβόλους». Το δικαιούνται. Όπως δικαιούται και αυτός, τα «κλειδιά» για την επόμενη σεζόν, καθώς δίχως αυτόν, θα συνέχιζε να επικρατεί ο… παραλογισμός των τελευταίων ετών.
Ιδιαίτερα αισιόδοξος φάνηκε ο Λίαμ Ροζίνιορ στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του, ηττήθηκε με 1-0, ήταν καλύτερη, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Υπάρχει πίεση γύρω από τους «μπλε», όμως εκείνος δεν νιώθει τίποτα, ή τουλάχιστον, έτσι λέει!