Σαουθάμπτον - Γουλβς 2-3


Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όμορφα γκολ, buzzer – beater τελευταίων λεπτών και ιδιαίτεροι… πανηγυρισμοί. Έναν εξ αυτών, τον έκανε ο Πάτσον Ντάκα. Ο επιθετικός της Λέστερ κατάφερε να ισοφαρίσει για τη Ζάμπια στο 90+2, στην αναμέτρηση με το Μάλι, αλλά παραλίγο να τραυματιστεί… σοβαρά στον λαιμό του.
Ο Μαρκ Γκέχι είναι ένα από τα πιο… hot ονόματα της Premier League. Ο Άγγλος αμυντικός είναι περιζήτητος, με τη Λίβερπουλ να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτησή του, το περασμένο καλοκαίρι. Εκτός του «Νησιού», υπάρχουν κι άλλες ομάδες που τον θέλουν, με πρώτη και… καλύτερη, την Μπαρτσελόνα.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει… καταλήξει στον παίκτη που θα την ενισχύσει στη μεσαία γραμμή. Ο λόγος για τον Κόνορ Γκάλαχερ. Η παρουσία του στην Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τραβήξει τα… βλέμματα και οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να τον επαναφέρουν στην Premier League.
Ο Σαλάχ το πήρε πάνω του και ως ηγέτης της Αιγύπτου, σκόραρε στις καθυστερήσεις του ματς με τη Ζιμπάμπουε για να διαμορφώσει το τελικό 2-1, στο πρώτο ματς των «Φαραώ» στο φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής!