Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1


Επένδυση με στόχο το μέλλον, με ποδοσφαιριστή που αγοράστηκε έναντι 5,5 εκατομμυρίων και «σήμερα» πωλείται με 60, επιδιώκει η Άρσεναλ! Ο λόγος για τον Κοφάν, των 15 γκολ σε 39 ματς στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο οποίος αφίχθη στο «Έμιρεϊτς», εντυπωσίασε τον Αρτέτα και βρίσκεται στη λίστα των «κανονιέρηδων».
Ένα βασικό ζήτημα με δύο ανανεώσεις συμβολαίων μοιάζει να έχει… ξεχαστεί στη Λίβερπουλ, με το θέμα της παραμονής του Άρνε Σλοτ να είναι σημαντικό, αλλά τη δομή του club να «τρίζει». Ρίτσαρντ Χιουζ και Ρομπ Έντουαρντς βλέπουν τα συμβόλαιά τους να πλησιάζουν προς τη λήξη τους, τη Σαουδική Αραβία να «καραδοκεί», αλλά την FSG, προς το παρόν, να μην ασχολείται!
Ένας προπονητής που επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος. Στο παρελθόν, διέπρεψε σε αυτήν τη χώρα, σε συλλογικό επίπεδο. Τώρα γύρισε, για να αναλάβει την εθνική. Χωρίς νίκη στα προκριματικά, με το «παραθυράκι» του Nations League και τον Γκιόκερες πρωταγωνιστή, ο Γκρέιαμ Πότερ οδηγεί τη Σουηδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!
Η φοβερή Ιαπωνία «τρομάζει» του πάντες και είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο. Ένας ποδοσφαιριστής της, πρέπει να είναι περήφανος. Όχι για έναν, αλλά για τρεις λόγους. Είναι τραυματίας, παίζει στη Λίβερπουλ και κάνει ό,τι μπορεί, για να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ. Η ομάδα του από την άλλη, κάνει τα πάντα για να… τρομάξει τους ευρωπαίους, νικώντας την Αγγλία μέσα στο «Wembley».