Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1


Απίστευτη στιγμή στο Τότεναμ – Γουέστ Χαμ, ενδεχομένως να παρακολουθήσαμε το φινάλε της καριέρας ενός προπονητή στην ομάδα του, εξαιτίας ενός γκολ από ποδοσφαιριστή που αφήνει τον δικό του σύλλογο, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!
Ούτε τώρα νίκη για την Τότεναμ στη νέα χρονιά. Η Γουέστ Χαμ (17/01, 1-2) τής έδωσε ένα γερό «χαστούκι», καθώς την κέρδισε στην έδρα της με γκολ στα... χασομέρια! Η Σάντερλαντ έδωσε ακόμα ένα «χτύπημα» στην... πληγωμένη Κρίσταλ Πάλας (17/01, 2-1), καθώς την κέρδισε με ανατροπή!
Μια... ugly win, όπως χαρακτηριστικά τις ονομάζουν στην Αγγλία, πήρε η Τσέλσι στο ντεμπούτο του Λίαμ Ροζίνιορ ως κόουτς των «μπλε» στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σάντσεθ αυτή τη φορά έβγαζε ό,τι μπορούσε, οι Ζοάο Πέδρο και Πάλμερ σκόραραν και κάπως έτσι ήρθε το δύσκολο 2-0 επί της αξιόμαχης, ξανά, Μπρέντφορντ. Με γκολ στο 91' η Λιντς σταμάτησε το σερί της Φούλαμ και πήρε «τρίποντο» (1-0)!
Τέλος στο «Άνφιλντ», νέα απώλεια βαθμών για τη Λίβερπουλ, η οποία παραμένει αήττητη για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά «πληγώνεται» διαρκώς. Προηγήθηκε απέναντι στην Μπέρνλι, κυριάρχησε, είχε 31 τελικές προσπάθειες, 10 στην εστία, χαμένο πέναλτι και ακυρωθέν γκολ… Και όμως, δεν κατάφεραν οι «κόκκινοι» να επικρατήσουν, με τους φιλοξενούμενους να αποσπούν έναν τεράστιο βαθμό (1-1). Απογοήτευση στο φινάλε, κορυφαίος ο Ντουμπράβκα, που «άγγιξε» τις 10 αποκρούσεις!