Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι 1-6


Φαβορί ξεκάθαρο η Άρσεναλ. Όχι επειδή είναι αχτύπητη ή επειδή θα κάνει περίπατο. Αλλά γιατί αυτή τη στιγμή μοιάζει η πιο ολοκληρωμένη ομάδα της κατηγορίας. Έχει δομή, έχει βάθος, έχει πια χαρακτήρα πρωταθλητή που έλειπε για δύο δεκαετίες. Και κυρίως: δεν έχουν απέναντί τους κάποιον που να μοιάζει έτοιμος να τους πιέσει πραγματικά μέχρι το τέλος. Ο Αρτέτα συνεχίζει και είναι σημείο αναφοράς και έκανε εξαιρετικές προσθήκες….
Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την αποχώρηση του Ρόδρι, εξετάζει συνεχώς τον αντικαταστάτη του για τη μεσαία γραμμή. Ένας ακόμα μέσος που έχει «τραβήξει» τα βλέμματα κορυφαίων συλλόγων είναι ο Άνταμ Γουόρτον. Παρόλα αυτά, ο Πιέρ Σαζ τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής του δεν είναι για πούλημα, καθώς ήδη έχει σημαντικούς παίκτες, όπως, τον Μαξάνς Λακρουά.
Λίγες ώρες πριν την έναρξη της Premier League και της σημερινής αναμέτρησης (21/08, 22:00) μεταξύ της Άρσεναλ και της Κόβεντρι, ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης έκανε την εμφάνισή του στον δρόμο προς το «Έμιρεϊτς».
Οι πύλες της Premier League ανοίγουν απόψε, για μία ακόμη χρονιά, με τη σεζόν 2026-27 να έχει… γαλανόλευκο χρώμα. Πέντε Έλληνες θα αγωνίζονται φέτος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αριθμός που ισοφαρίζει αυτόν της περιόδου 2019-20, και καταδεικνύει την ανοδική πορεία ποδοσφαίρου της χώρας μας.