Τότεναμ - Λίβερπουλ 0-1


Μερικός καθησυχασμός για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς τη δεδομένη στιγμή αναμένεται να διατηρήσει όλους τους τίτλους στην κατοχή της, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού, ωστόσο, να παραμένει στο… τραπέζι. Όλα αυτά, βέβαια, εφόσον απορριφθεί η έφεση των «πολιτών».
Στο επίκεντρο της υπόθεσης των οικονομικών κανονισμών της Premier League βρίσκεται και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τις καταγγελίες να κάνουν λόγο για δεύτερο, ανεπίσημο συμβόλαιο που φέρεται να αύξανε σημαντικά τις συνολικές απολαβές του κατά την παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι.
Για την πρεμιέρα της δεύτερης κατηγορίας του Nations League, η Σκωτία ήταν ανώτερη της Σλοβενίας, ωστόσο η σκληροτράχηλη άμυνα των φιλοξενούμενων και οι καίριες επεμβάσεις του Όμπλακ κράτησαν το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
«Σπάει» τη σιωπή του ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι σχετικά με την υπόθεση των 114 οικονομικών παραβάσεων που αντιμετωπίζουν οι «Πολίτες», στέλνοντας μήνυμα ενότητας και καθησυχασμού στον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου!