Τότεναμ - Λίβερπουλ 0-1


Η πορεία προς την κορυφή του ποδοσφαίρου μοιάζει με όνειρο για κάθε νεαρό ταλέντο. Ωστόσο, η πραγματικότητα του επαγγελματικού αθλητισμού είναι συχνά σκληρή, γεμάτη εμπόδια, τραυματισμούς και ψυχική πίεση. Κάποιες φορές, ο δρόμος που φαίνεται προκαθορισμένος αλλάζει ξαφνικά, καθώς οι προτεραιότητες και τα όνειρα ενός ανθρώπου μεταμορφώνονται. Έτσι και ο Χαν Γουίλχοφτ-Κινγκ, ένα παιδί που όλοι θεωρούσαν πως θα φτάσει μακριά στα γήπεδα της Premier League, επέλεξε τελικά έναν εντελώς διαφορετικό προορισμό. Τη νομική σχολή της Οξφόρδης.
Η Άρσεναλ τη φετινή σεζόν φαίνεται πως δεν είναι δυνατή μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω απ’ αυτό, καθώς έχει θέσει και υψηλούς μεταγραφικούς στόχους. Ένας από αυτούς, αγωνίζεται στη Ιταλία και ενδιαφέρει πολύ τους «κανονιέρηδες». Τόσο πολύ, που συνάντησαν τον ατζέντη του για να… συζητήσουν.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ρούμπεν Αμορίν, είναι όπως φαίνεται, διατεθειμένοι να… ξεφορτωθούν τον Μπρούνο Φερνάντες, ηγέτη και αρχηγό της ομάδας. Ο λόγος; Η μεταγραφική ενίσχυση με δύο παίκτες που παρακολουθούν στενά οι «κόκκινοι διάβολοί». Για να συμβεί αυτό, πρέπει να… ελευθερωθεί λίγο το ρόστερ.
Ένας Έλληνας γεμάτος ταλέντο, ένα παιδί στα… 25, που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, καταγράφοντας και ευρωπαϊκές συμμετοχές. Ναι, όλα αυτά έχουν συμβεί στην καριέρα του Γιώργου Κανελλόπουλου, που αποχωρεί από το Ελσίνκι και αισθάνεται πιο ώριμος από ποτέ. Αποκλειστική συνέντευξη με τον Δημήτρη Μανάκο για το England365, συζήτηση για το μέλλον του, για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, την Εθνική μας ομάδα και τον… Τίμο Πούκι. Όλα ανοιχτά, ουδείς αποκλείει το σενάριο να τον δούμε ξανά τον νεαρό αμυντικό χαφ στην Stoiximan Super League!