Τότεναμ - Λίβερπουλ 0-1


Ο Ντίνος Μαυροπάνος έχει... αποτρελάνει τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ και αυτό αποτυπώνεται και από τη δημοπρασία για τη match-worn φανέλα του από το 100ο Dockers Derby με τη Μίλγουολ, όπου ο Έλληνας αμυντικός σκόραρε για το τελικό 2-2!
Την τεράστια απόκλιση των δηλωθέντων εσόδων, με τα πραγματικά χρήματα από τους σπόνδορες και τις «ενέσεις» εκατομμυρίων από τ’ αφεντικά της Σίτι παρουσιάζει ο αγγλικός Τύπος, βάσει και της έκθεσης της ανεξάρτητης επιτροπής που έκρινε ένοχους τους «πολίτες»!
Το αγγλικό ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια του Κόρτνεϊ Μέπεν-Γουόλτερ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 32 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στους ανθρώπους που τον γνώρισαν και συνδέθηκαν μαζί του μέσα από την ποδοσφαιρική του διαδρομή.
Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ έδειξε στον Τόμας Τούχελ ότι με λίγη εμπιστοσύνη μπορεί ξανά να γίνει σημαντικός για την εθνική Αγγλίας και χρειάστηκε να δει 8 διαφορετικά πρόσωπα να παίρνουν τη θέση του από το 2024 και μετά, μέχρι την εξόρμηση στην Πράγα για το φετινό Nations League.