Τότεναμ - Λίβερπουλ 0-1


Έξι χρόνια στη Μπράιτον. Ούτε μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Κι όμως, οι «γλάροι» αξιώνουν περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Καρλ Ράσγουορθ, απορρίπτοντας ήδη προτάσεις που θα έκαναν πολλούς συλλόγους να πουν αμέσως το «ναι». Μια απόφαση που μοιάζει παράδοξη, αλλά μόνο τυχαία δεν είναι. Τελικά, μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να γίνει… πανάκριβος, χωρίς να έχει αγωνιστεί ποτέ για την ομάδα που τον κοστολογεί;
Πάντα είναι σημαντικός, το αντιλαμβάνεται κάποιος κάθε φορά που λείπει και επιστρέφει! Και όμως, ο Μάρτιν Έντεγκααρντ μοιάζει να έχει σοβαρή πιθανότητα να αφήσει φέτος την αγαπημένη του Άρσεναλ, με τους Τούρκους να γράφουν πως τα έχει βρει σε όλα με τη Γαλατασαράι.
Η Τότεναμ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, όμως μπροστά στον Κόντι Χάκπο συναντά την πρώτη πραγματικά… κλειστή πόρτα. Η Λίβερπουλ ξεκαθάρισε πως δεν επιτρέπει ούτε την έναρξη διαπραγματεύσεων, ενημερώνοντας τόσο τους «Spurs», όσο και την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως ο διεθνής Ολλανδός δεν πωλείται. Παρ’ όλα αυτά, το ενδεχόμενο αλλαγής στάσης παραμένει ανοιχτό, εφόσον κατατεθεί μία επίσημη πρόταση που θα αναγκάσει τους «κόκκινους» να μπουν στη διαδικασία συζήτησης.
Η Λίβερπουλ κινείται στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Ιραολά φαίνεται να έχει ξεχωρίσει το όνομα του Μπράντλεϊ Μπαρκολά. Μάλιστα, οι δύο άντρες ήρθαν σε επικοινωνία, με τον Γάλλο εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν να μένει αρκετά ικανοποιημένος από το πλάνο που του παρουσιάστηκε, σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ.