Τα 5 καλύτερα γκολ της αγωνιστικής στην Premier League (10/11)


Υπήρξε… σήριαλ, αλλά μάλλον πάει προς το τέλος του. Ο Ισμάιλα Σαρ βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Κρίσταλ Πάλας. Ένας από τους καλύτερούς της παίκτες την περσινή σεζόν έφτασε κοντά στην έξοδο, όμως είναι πολύ κοντά στο να γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία των «αετών».
Η επιτυχία μικρότερων ομάδων, φέρνει μαζί της και το ενδιαφέρον των… μεγάλων. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπράιτον, Πολ Μπάρμπερ, κάνει ξεκάθαρο πάντως, πως η απώλεια των κορυφαίων, είτε παικτών, είτε μελών του τεχνικού επιτελείου, είναι μέρος του μοντέλου του συλλόγου και το γνωστό του «σκάκι» ξεκινάει ξανά!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε μόλις επτά εβδομάδες για να χαρίσει στην Amazon ένα «All or Nothing» γεμάτο ήττες, γκέλες, μεταγραφικές αποτυχίες, ένταση και ανατροπές πριν καν η σεζόν προλάβει να πάρει κανονική μορφή. Και όταν το «Ολντ Τράφορντ» γράφει μόνο του το σενάριο, μήπως το πραγματικό δράμα αρχίζει στο… μοντάζ;
Η Αγγλία έφτασε σε ένα σπουδαίο ιστορικό επίτευγμα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων εκτός έδρας νικών που κρατούσε από την εποχή του Αλφ Ράμσεϊ, σχεδόν έξι δεκαετίες πριν. Από τον Σεπτέμβριο του 2024 μέχρι και τον θρίαμβο με 7-0 απέναντι στην Κροατία, τα «Τρία Λιοντάρια» δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σερί που τα έφερε ξανά στην κορυφή της σχετικής ιστορικής λίστας.