Τα 5 καλύτερα γκολ της αγωνιστικής στην Premier League (10/11)


Τι ανατροπάρα πέτυχε η Ρέξαμ; Στο 24ο λεπτό βρέθηκε να χάνει 1-3 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (26/12, 5-3), αλλά δεν είχε «ανοίξει» το δικό της «δώρο» για τα Χριστούγεννα! Έφτασε σε μία επική ανατροπή, σε ένα ματς, που «ισοφάρισε» και ένα ρεκόρ 55 ετών στη 2η κατηγορία της Αγγλίας και την Boxing Day!
Ξεκάθαρους έκανε τους στόχους της Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, λίγο πριν φύγει το 2025 και βλέποντας την κατάσταση της ομάδας του. Τα θέλουν όλα οι «πολίτες»! Και το έστειλε το μήνυμα ο Καταλανός κόουτς, ώστε να… ταρακουνήσει τους «εχθρούς».
Η Γουλβς ψάχνει το δικό της «θαύμα», για την παραμονή στην Premier League! Προσπαθεί να κάνει δικό της έναν Άγγλο ποδοσφαιριστή που «έλαμψε» στην κανονική περίοδο του MLS και βγήκε δεύτερος πίσω μονάχα από τον... Λιονέλ Μέσι!
H Αίγυπτος έκανε το 2/2, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και είδε τον Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι ο πρωταγωνιστής της! Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ ήταν αυτός που σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τη Νότια Αφρική (26/12, 1-0) ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος! Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη συζήτηση, για το αν θα έπρεπε ο διαιτητής να είχε δείξει την άσπρη βούλα!