Τα 5 καλύτερα γκολ της αγωνιστικής στην Premier League (10/11)


Άσχημα μαντάτα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Λουκ Σο να τραυματίζεται απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας! Ο Άγγλος αμυντικός χτύπησε, σε προσπάθειά του να πασάρει, τον είδε το ιατρικό τιμ και αποφασίστηκε να γίνει αναγκαστική αλλαγή, με τον Νουσαΐρ Μαζράουι, να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.
Σημαντική επιτυχία για τη Σάντερλαντ, διατηρεί στο «Στάδιο του Φωτός» τον Ντάνιελ Μπάλαρντ! Ο απόλυτος ηγέτης της άμυνάς της υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2029.
Ο Τζακ Μπάτλαντ έκανε πραγματικά ό,τι περνούσε από τα χέρια του στο φινάλε του μεγάλου ντέρμπι της Ρέιντζερς με τη Σέλτικ, αλλά η υπόλοιπη άμυνα δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει τη δική του υπεράνθρωπη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-2 για το σύνολο του Ο'Νιλ.
Απίστευτα πράγματα στο «Άμεξ»! Μπράιτον και Νότιγχαμ Φόρεστ, μέσα σε 15 λεπτά, έχουν σκοράρει τρεις φορές. Μπροστά στο σκορ οι «γλάροι», έπειτα από γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ και όλα παραμένουν «ανοιχτά»! Και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσουν οι δύο ομάδες, που βγήκαν... ορεξάτες από τα αποδυτήρια.