Ψηφιακή ανάλυση του Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι


Η ακαδημία που ανέδειξε τον Ζαντόκ Γιοχάνα μιλά αποκλειστικά στο England365 και τον Δημήτρη Μανάκο, ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του άλλοτε ποδοσφαιριστή της στην Μπράιτον. Εκθειάζουν το «ποδοσφαιρικό τους παιδί», θεωρούν πως θα πετύχει, αναλύουν τα βασικά χαρακτηριστικά του στο παιχνίδι και ξεκαθαρίζουν πως η ρήτρα μοιάζει να… υπάρχει, δίχως να το λένε ξεκάθαρα!
Τι ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή για την Μπράιτον και τον Ζαντόκ Γιοχάνα, που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο, που εδρεύει στο ποδόσφαιρο της Σουηδίας; Συμφωνία των δύο ομάδων, άγχος του 18χρονου, διαρκή ραντεβού των εκπροσώπων του και με μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά «brand names» από τους «γλάρους». Όλα είναι ανοιχτά, θεωρείται «λίρα 100» για την εταιρεία του και η απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ώρες… Αποκλειστικές πληροφορίες του England365 και του Δημήτρη Μανάκου!
Η Άστον Βίλα μπορεί να είχε μια εξαιρετική σεζόν, όμως το καλοκαίρι θα είναι… δύσκολο. Βλέπει τους «μνηστήρες» για τον Μόργκαν Ρότζερς να αυξάνονται, αλλά εκείνη δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει. Βέβαια, όταν μπαίνουν στην κουβέντα ονόματα ομάδων, όπως αυτό της φετινής πρωταθλήτριας Άρσεναλ, τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο περίπλοκα!
Είχε στα… πόδια του τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, αλλά πήρε μια πολύ γενναία απόφαση. Διάλεξε τη Λίβερπουλ και βλέπει τους κόπους του να επιβραβεύονται. Μιλάμε για τον 17χρονο, Τζόσουα Άμπε, ο οποίος θα βρίσκεται στην καλοκαιρινή προετοιμασία των «reds»!