Ειδήσεις » Άλλες Ειδήσεις

08.07.2020 | 12:15

Αποτρίχωση για άνδρες: Ποια είναι η ιδανική μέθοδος;

Είναι πλέον γεγονός! Αρκετοί είναι οι άντρες που επιλέγουν σήμερα λύσεις αποτρίχωσης, καθώς δηλώνουν πως βελτιώνει την εμφάνισή τους και τους κάνει να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Φυσικά, υπάρχουν και ιατρικοί λόγοι για να επιλέξει κανείς την αποτρίχωση, κάτι που αφορά κυρίως αθλητές οι οποίοι έρχονται συχνά αντιμέτωποι με την εμφάνιση κύστεων και θυλακίτιδας, λόγω του ιδρώτα και της τριβής των ρούχων.  

03.07.2020 | 11:50

Λιποαναρρόφηση με Laser: Η άμεση λύση στο τοπικό λίπος

Μέχρι πρότινος, οι θεραπείες αισθητικής χειρουργικής απευθύνονταν κυρίως σε γυναίκες. Σήμερα, αυτό το «ταμπού» έχει ξεπεραστεί, καθώς πολλοί είναι οι άνδρες εκείνοι που αναζητούν ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, οι οποίες θα βελτιώσουν την εμφάνισή τους και τους χαρίσουν ξανά αυτοπεποίθηση.  

24.06.2020 | 11:47

Μεταμόσχευση μαλλιών: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Σύμφωνα με επίσημες μελέτες, η αραίωση μαλλιών θα απασχολήσει το 25% των ανδρών μέχρι την ηλικία των 30 (!) και οι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες θα εμφανίσουν ανδρογενετικού αλωπεκία μέχρι τα 50 τους έτη. Η τριχόπτωση και η αραίωση μαλλιών επομένως αφορά την πλειονότητα των ανδρών που όλο και πιο ενεργά αναζητά λύση που να αποκαθιστά όχι μόνο την χαμένη πυκνότητα των μαλλιών, αλλά πολύ περισσότερο την χαμένη αυτοπεποίθηση.  

03.06.2020 | 12:03

Ποδοσφαιρικές καινοτομίες σε διεθνές επίπεδο με χρώμα ελληνικό (vid)

Ένας από τους πλέον φερέλπιδες Έλληνες προπονητές είναι η αφορμή για να συζητηθεί η Ελλάδα άκρως κολακευτικά! Ο Γιώργος Μπερνεάνου, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του είναι ένας άνθρωπος που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον αλλά και στο παρόν καθώς ήδη έχει εισαγάγει νέες τεχνολογίες (εικονική πραγματικότητα) στην προπόνηση ποδοσφαιριστών.    

18.05.2020 | 14:18

Οριστική διακοπή στη Σκωτία και Πρωταθλήτρια η Σέλτικ!

Το δρόμο Βελγίου, Ολλανδίας και Γαλλίας ακολούθησαν τελικά και οι Σκωτσέζοι που αποφάσισαν τη διακοπή του πρωταθλήματός τους και τη στέψη της Σέλτικ για 9η διαδοχική φορά λόγω της άνεσης που είχε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!