Ειδήσεις » Άλλες Ειδήσεις

11.09.2020 | 11:29

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπέκαμ και... Sportarena πάνε μαζί!

Ο «Μπεκς» πρόβαρε και τη νέα τρίτη εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ιστορία του συνεχίζεται με την αγαπημένη του ομάδα και το sportarena.gr έχει για εσάς το μπλουζάκι με το σήμα των «κόκκινων διαβόλων» και το εμβληματικό «7»!  

11.08.2020 | 18:49

Έσπασε την καραντίνα, δεν είπε σε κανέναν για το ταξίδι και τώρα αναβάλλονται ματς των Σέλτικ και Αμπερντίν!

Ο Μπολί Μπολινγκόλι προκάλεσε τεράστιο ζήτημα σε ολόκληρη την Πρέμιερσιπ της Σκωτίας αδιαφορώντας για τους κανονισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με τον κορονοϊό. Ταξίδεψε στην Ισπανία, επέστρεψε, δεν μπήκε σε καραντίνα, δεν το είπε σε κανένα, έπαιξε σε ματς και τώρα οι Σέλτικ και Αμπερντίν έμαθαν πως αναβάλονται οι αναμετρήσεις τους! 

20.07.2020 | 16:01

Δεν θα δοθεί Χρυσή Μπάλα φέτος!

Η απόφαση πάρθηκε! Η Χρυσή Μπάλα για το 2020 δεν θα δοθεί σε κανέναν! Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού αποφασίστηκε πως, εξαιτίας της πανδημίας που έχει πλήξει τον κόσμο, δεν θα γίνει η καθιερωμένη τελετή!  

08.07.2020 | 12:15

Αποτρίχωση για άνδρες: Ποια είναι η ιδανική μέθοδος;

Είναι πλέον γεγονός! Αρκετοί είναι οι άντρες που επιλέγουν σήμερα λύσεις αποτρίχωσης, καθώς δηλώνουν πως βελτιώνει την εμφάνισή τους και τους κάνει να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Φυσικά, υπάρχουν και ιατρικοί λόγοι για να επιλέξει κανείς την αποτρίχωση, κάτι που αφορά κυρίως αθλητές οι οποίοι έρχονται συχνά αντιμέτωποι με την εμφάνιση κύστεων και θυλακίτιδας, λόγω του ιδρώτα και της τριβής των ρούχων.  

03.07.2020 | 11:50

Λιποαναρρόφηση με Laser: Η άμεση λύση στο τοπικό λίπος

Μέχρι πρότινος, οι θεραπείες αισθητικής χειρουργικής απευθύνονταν κυρίως σε γυναίκες. Σήμερα, αυτό το «ταμπού» έχει ξεπεραστεί, καθώς πολλοί είναι οι άνδρες εκείνοι που αναζητούν ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, οι οποίες θα βελτιώσουν την εμφάνισή τους και τους χαρίσουν ξανά αυτοπεποίθηση.  

24.06.2020 | 11:47

Μεταμόσχευση μαλλιών: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Σύμφωνα με επίσημες μελέτες, η αραίωση μαλλιών θα απασχολήσει το 25% των ανδρών μέχρι την ηλικία των 30 (!) και οι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες θα εμφανίσουν ανδρογενετικού αλωπεκία μέχρι τα 50 τους έτη. Η τριχόπτωση και η αραίωση μαλλιών επομένως αφορά την πλειονότητα των ανδρών που όλο και πιο ενεργά αναζητά λύση που να αποκαθιστά όχι μόνο την χαμένη πυκνότητα των μαλλιών, αλλά πολύ περισσότερο την χαμένη αυτοπεποίθηση.