Σίρερ: «Μας έκατσε βαρύ …»

Μετά δυσκολίας μπορούσε να πιστέψει την ήττα της Αγγλίας στην ψηφοφορία για την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και τη νίκη της Ρωσίας, ο Άλαν Σίρερ. Ο βετεράνος επιθετικός τόνισε πως είχαν ενημερωθεί για τη φήμη που ήθελε τα «λιοντάρια» να παίρνουν τις λιγότερες ψήφους, ενώ απεφάνθη πως: «μας έκατσε βαριά η ήττα …».



Σίρερ: «Μας έκατσε βαρύ …»

«Μάθαμε για τη φήμη που κυκλοφόρησε, τρία λεπτά πριν καθίσουμε στις θέσεις μας, στην αίθουσα όπου θα γινόταν η ανακοίνωση. Συγχαρητήρια στη Ρωσία, είχαν καταθέσει μια πολύ πλήρη και εντυπωσιακή υποψηφιότητα, αλλά είναι δύσκολο να το πιστέψουμε. Μας έχει κάτσει βαρύ αυτή τη στιγμή. Ο τρόπος με τον οποίο εμείς παρουσιάσαμε την υποψηφιότητά μας, ήταν εκπληκτικός. Θα πρέπει πλέον να σκεφτούμε πως “εφόσον δεν κερδίσαμε τώρα, πότε θα κερδίσουμε;”» είπε ο εκ των εκπροσώπων της αγγλικής υποψηφιότητας και σχολιαστής του BBC, για να προσθέσει:

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι περισσότερο από όσα κάναμε. Όλοι ήταν ικανοποιημένοι με αυτό που είχαμε παρουσιάσει και είχαμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Είναι δύσκολο και μας πονάει, αλλά θα πρέπει να συγχαρούμε τους νικητές».