Κλοπ: «Απλά δεν σκοράραμε, αλλά δεν μιλάει και κανείς για διαιτησία»! (vid)

Ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, η απώλεια της ευκαιρίας να διεκδικήσει η Λίβερπουλ το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η... επιμονή του δημοσιογράφου για τα όσα έφταιξαν στην ομάδα, έκαναν τον Κλοπ να μιλήσει μέχρι και για τη διαιτησία, τονίζοντας συνεχώς πως οι ποδοσφαιριστές του απλά δεν έκαναν γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. 



Κλοπ: «Απλά δεν σκοράραμε, αλλά δεν μιλάει και κανείς για διαιτησία»! (vid)

Ο Γερμανός κόουτς, που από κάποιο σημείο και μετά στο flash interview άρχισε να εκνευρίζεται με το γεγονός πως δεχόταν το ίδιο ερώτημα και δεν είχε κάτι να πει πέρα από την αδυναμία των παικτών του να σκοράρουν, είχε να πει μετά την ήττα (1-0) από τη Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ», στον επαναληπτικό ημιτελικό: 

«Είχαμε καλές ευκαιρίες, όμως δεν είχαμε το γκολ. Είχαν μια καλή και τυχερή επέμβαση από τον Φόρστερ, εμείς έπρεπε να κάνουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε γκολ, όμως δεν είχαμε το γκολ. Δεν μας έδωσαν κι ένα καθαρό πέναλτι σε χέρι του Λονγκ και είναι δύσκολο όταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι που ψάχνεις ένα γκολ για ν' ανοίξει το ματς, δεν έχεις την τύχη ούτε στο θέμα της διαιτησίας. Είχαμε πολλά θετικά πράγματα, με ικανοποίησαν αρκετά από αυτά που είδα, όμως ασφαλώς αποκλειστήκαμε.

Είναι ματς Κυπέλλου, κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εμφάνιση, αλλά για το αποτέλεσμα και την πρόκριση στον τελικό. Εμείς δεν είμαστε εκεί...

Απλά ποτέ κανείς δεν μιλάει για τη διαιτησία. Το ίδιο και μετά το ματς με τη Γιουνάιτεντ με το γκολ οφσάιντ, το ίδιο και σήμερα (σ.σ. Χθες) με το πέναλτι, πάλι κανείς δεν λέει κάτι...».