«Προάγγελος» τίτλου η ήττα από Τότεναμ για Αζάρ!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μηνιαίο επίσημο περιοδικό της Τσέλσι, ο μεσοεπιθετικός των «μπλε», Εντέν Αζάρ, τόνισε πως, όπως και πριν δύο σεζόν που και πάλι η ομάδα του ηττήθηκε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», έτσι και φέτος αυτό μπορεί να αποδειχθεί... σημάδι πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα!



«Προάγγελος» τίτλου η ήττα από Τότεναμ για Αζάρ!

«Τη φετινή χρονιά όλοι έχουν παίξει στο πικ των δυνατοτήτων τους, εκτός από το ματς με την Τότεναμ. Δεν μπορούμε, όμως, να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να λυπόμαστε που χάσαμε από την Τότεναμ, επειδή το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο. Δύο χρόνια πριν ηττηθήκαμε στην έδρα τους με 5-3 και στο τέλος της χρονιάς στεφθήκαμε πρωταθλητές. Το ίδιο εύχομαι να συμβεί και φέτος, αλλά θα το δούμε. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια, μα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση», επισήμανε ο Βέλγος ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα, ο 26χρονος παίκτης των Λονδρέζων αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το άθλημα που υπηρετεί, λέγοντας:

«Για μένα το ποδόσφαιρο είναι να βγαίνω στο γήπεδο και να προσπαθώ να το απολαμβάνω. Δεν με ενδιαφέρουν οι στατιστικές και τα γκολ, θέλω απλώς να παίζω. Προτιμώ να νικάω με 5-0 και να κάνω έναν εκπληκτικό αγώνα, δίχως να σκοράρω ή να δίνω ασίστ, παρά να νικάω με 2-0 έχοντας πετύχει και τα δύο τέρματα» και συνέχισε:

«Το ποδόσφαιρο είναι απλό, πρέπει απλώς να κερδίζεις παιχνίδια, για αυτό και όταν πατάω στο γήπεδο, προσπαθώ να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ και να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους. Αυτοί είναι οι λόγοι που παίζω. Είναι σαν να βλέπω μία ταινία ή κάποιο άλλο θέαμα, θέλω να είμαι χαρούμενος. Για μένα, όλοι οι φίλαθλοι που έρχονται να παρακολουθήσουν κάποιο ματς, πρέπει να είναι χαρούμενοι, οπότε είναι δουλειά μου να τους κάνω να νιώσουν έτσι και για αυτό προσπαθώ σε κάθε αγώνα».