Πιέλ: «Πιο κυνικοί απέναντι στην Τότεναμ»

Tην ανάγκη να δει την Σαουθάμπτον πιο αποτελεσματική στο επιθετικό της κομμάτι απέναντι στην Τότεναμ (28/12, 21.45), σε αντίθεση με αρκετά μέχρι στιγμής παιχνίδια της στη σεζόν, τόνισε ο προπονητής των «Αγίων», Κλοντ Πιέλ.

Advertisement
Πιέλ: «Πιο κυνικοί απέναντι στην Τότεναμ»

Η Σαουθάμπτον υποδέχεται στο «St. Marrys’ Park» την Τότεναμ, γνωρίζοντας ωστόσο πως δεν θα έχει πάρα πολλές απόπειρες για να αρπάξει το τρίποντο απέναντι σε ένα ισορροπημένο σύνολο, οπότε θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, όπως σημείωσε και ο Γάλλος τεχνικός της.

«Από την αρχή της περιόδου, έχουμε δημιουργήσει πάρα πολλές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Δυσκολευόμαστε πολύ στο να γίνουμε κυνικοί στο παιχνίδι μας. Είναι σημαντικό για εμάς να αναλάβουμε τις δικές μας ευθύνες στο τελευταίο τρίτο του παιχνιδιού μας.

Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, όμως μας λείπει τώρα η σωστή νοοτροπία και η ‘δίψα’ για να είμαστε υπεύθυνοι. Για εμάς, είναι σημαντικό να προσπαθούμε να σουτάρουμε περισσότερο και να κάνουμε τη διαφορά στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Πρέπει να προοδεύσουμε σε αυτό», ανέφερε σχετικά για την κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση ο Κλοντ Πιέλ.