Έξι ανανεώσεις για Χαλ!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών μέχρι το 2018 ανακοίνωσε η Χαλ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.



Έξι ανανεώσεις για Χαλ!

Οι ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν για τουλάχιστον 1,5 χρόνο να δεσμεύονται με την παραμονή τους στο «KCOM Στέιντιουμ» είναι οι Μάικλ Ντόσον, Άμπελ Ερνάντες, Τζέικ Λίβερμορ, Χάρι Μαγκουάιρ, Άντι Ρόμπερτσον και Ρόμπερτ Σνόντγκρας, ενώ υπό διαπραγμάτευση βρίσκεται και η ενεργοποίηση της σχετικής επιλογής για την ανανέωση της συνεργασίας των με τον νεαρό Τζος Τάιμον.

Ειδικότερα, όσον αφορά τον Σνόντγκρας, ύστερα από την καταρχήν άρνηση του ιδίου προ δύο ημερών να συνεχίσει στην ομάδα, η υπόθεσή του έτεινε να εξελιχθεί σε... σίριαλ, καθώς μπήκε αμέσως στο παιχνίδι της διεκδίκησής του η Άστον Βίλα, με τον επίλογο, ωστόσο, της ιστορίας αυτής να... βαίνει καλώς για τη Χαλ.

Επίσης, αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν από το περασμένο καλοκαίρι και είχαν ως υποψήφιους στόχους άλλων ομάδων της Πρέμιερ τους Μαγκουάιρ και Ρόμπερτσον.

Μετά τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την αρχή της χρονιάς για τις «τίγρεις», αυτή είναι μία εξέλιξη που αναμένεται να αφήσει ικανοποιημένο, όχι μόνο τον τεχνικό, Μάικ Φίλαν, αλλά ακόμη και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έχει εκφραστεί πολλές φορές ανοιχτά εναντίον της πολιτικής που ασκεί η ιδιοκτησία του συλλόγου σε πολλά θέματα που αφορούν το κλαμπ.

TAGS: