Τέλος ο Πάρντιου από την Κρίσταλ Πάλας!

Την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου από την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας αποφάσισε η διοίκηση των «αετών».



Τέλος ο Πάρντιου από την Κρίσταλ Πάλας!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας αποτελεί από το απόγευμα της Πέμπτης (22/12) ο Άλαν Πάρντιου!

Η κακή φετινή πορεία της ομάδας του Λονδίνου ανάγκασε τον πρόεδρο, Στιβ Πάρις, να ζητήσει από τον 55χρονο προπονητή να παραιτηθεί από το «τιμόνι» του συλλόγου, κάτι που έγινε πράξη και πλέον ξεκινά η αναζήτηση του ανθρώπου που θα τον διαδεχθεί.

Ο Πάρντιου αποχώρησε από τη Νιούκαστλ στις 2 Ιανουαρίου του 2015 και την αμέσως επόμενη ημέρα ανακοινώθηκε και επίσημα από την Πάλας, στον πάγκο της οποίας έμεινε για κάτι λιγότερο από δύο χρόνια. Την πρώτη του σεζόν  η ομάδα τερμάτισε στη 10η θέση, ενώ πέρυσι ήταν 15η και συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, στον οποίο ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1) στην παράταση. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Κρίσταλ Πάλας για την φανταστική στήριξη που είχα. Ειδικά χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα και τον Στιβ Πάρις με το επιτελείο του. Είμαι στενοχωρημένος που ο χρόνος μου εδώ τελείωσε. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με αυτήν την ομάδα και ελπίζω η αποχώρησή μου να μην επηρεάσει» δήλωσε ο Πάρντιου, που αφήνει την  Κρίσταλ Πάλας μόλις μία θέση και ένα βαθμό πάνω από την τριάδα του υποβιβασμού