«Πόλεμος» οπαδών και διοίκησης στη Χαλ!

Την επίσημη τοποθέτησή της έκανε η Χαλ απέναντι στις διαμαρτυρίες των οπαδών της για τη διάθεση των εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια του φετινού Λιγκ Καπ προς τους φίλους των Νιουκάστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι υποστηρικτές των «τίγρεων» διαμαρτύρονται για τον αριθμό των οπαδών που θα βρεθούν στο «KCOM Stadium»! 



«Πόλεμος» οπαδών και διοίκησης στη Χαλ!

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «τίγρεων» παραχώρησε στον προημιτελικό του θεσμού 2.474 εισιτήρια στον κόσμο της Νιουκάστλ, τη στιγμή που προορίζει 3.800 εισιτήρια για το φίλαθλο κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα επισκεφτεί το γήπεδο της ομάδας στη δεύτερη φάση του ημιτελικού, προκαλώντας την αντίδραση των φίλων της που ζήτησαν να δοθούν λιγότερα εισιτήρια, καθώς έτσι θα αναγκαστούν να «ξεβολευτούν» αρκετοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Χαλ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των οπαδών των φιλοξενουμένων.

Επιπλέον, η διαμαρτυρία των οπαδών της Χαλ είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ κοστολογεί το εισιτήριο ενός ενήλικα οπαδού της Χαλ που θα ταξιδέψει στο «Ολντ Τράφορντ» για την πρώτη φάση των «4» του Λιγκ Καπ στις 37 λίρες, την ίδια στιγμή που ένας οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» θα χρειαστεί μόλις 18 λίρες (το φθηνότερο εισιτήριο) για να παρακολουθήσει τον δεύτερο ημιτελικό στο «KCOM Στέιντιουμ».

Η απάντηση της Χαλ (μεταφρασμένη) ήταν η εξής:

«Ο σύλλογος δέχθηκε κριτική στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ, επειδή δεν μοίρασε περισσότερα εισιτήρια στους οπαδούς της Νιουκάστλ, κάτι που, όπως ειπώθηκε, διατάραξε την ατμόσφαιρα. Εμείς ανταποκριθήκαμε σε αυτό και διαθέσαμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεγαλύτερο αριθμό θέσεων. Για να βολευτούν εκείνοι, το κλαμπ έπρεπε να παραχωρήσει χώρο στους φιλοξενούμενους, είτε στην Ανατολική, είτε στη Νότια Θύρα».

«Αφήνοντας περιθώριο για τον απαραίτητο διαχωρισμό, το να μετακινήσουμε κόσμο από την Ανατολική Θύρα, θα μετατόπιζε περισσότερους δικούς μας οπαδούς από ότι αν το κάναμε στη Βόρεια, για αυτό και πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση. Η ομάδα έχει μοιράσει 3.800 εισιτήρια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

 «Η Δυτική Θύρα προς την πάνω πλευρά θα παραμείνει τελικά και πάλι κλειστή, ούτως ώστε να βελτιώσουμε την ατμόσφαιρα και να γεμίσουμε το γήπεδο, προτού πουλήσουμε εισιτήρια για εκείνο το σημείο. Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο απαιτεί ένας αγώνας του μεγαλείου αυτού».

«Οι κανόνες της διοργάνωσης δεν υπαγορεύουν ότι αμφότερες οι ομάδες οφείλουν να έχουν ίσες τιμές εισιτηρίων στα δύο παιχνίδια. Ευχόμαστε οι οπαδοί να επικροτήσουν την απόφασή μας να ξεκινήσουν οι τιμές από τις 18 λίρες για τα μέλη, όταν η Γιουνάιτεντ έχει επιλέξει την τιμή των 37 λιρών, δηλαδή, παραπάνω από τα διπλάσια και 13 λίρες ακριβότερη από τη ζώνη 4 στο KCOM».

«Η ομάδα απάντησε στις απορίες των οπαδών στο Τουίτερ, αλλά δεν είχε κάποιο ευθύ παράπονο για το ματς αυτό».