Την έχουν καταραστεί αυτή την Άρσεναλ!

Ξανά τρομερά δύσκολο εμπόδιο για την Άρσεναλ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού κληρώθηκε με τη Μπάγερν Μονάχου! Χαμογέλασαν στη Μάντσεστερ Σίτι βλέποντας να βγαίνει από την κληρωτίδα η Μονακό, με την τρεις φορές κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη, η Λέστερ!



Την έχουν καταραστεί αυτή την Άρσεναλ!

Ακόμα κι αν η Άρσεναλ τερμάτισε πρώτη στο γκρουπ της, ακόμα κι αν οι οπαδοί της ομάδας σκέφτονταν ότι εφόσον έγινε κι αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί η ιστορία, τελικά... ήταν όλα μάταια!

Οι «κανονιέρηδες», κληρώθηκαν για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου! Τρομερά δύσκολο εμπόδιο για τους Λονδρέζους που παρά το γεγονός ότι... θεώρησαν σημάδι τον τρόπο με τον οποίο η Λουντογκόρετς ουσιαστικά τους χάρισε την πρωτιά με το αποτέλεσμα που πήρε απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, η μοίρα της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ τη θέλει να παρουσιάζεται συνεχώς ως η μεγάλη άτυχη της υπόθεσης.

Σε πλήρη αντίθεση, η Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα χαμογέλασε με την ανάδειξη της Μονακό ως την αντίπαλο που θα πρέπει να πετάξει εκτός συνέχειας, αν θέλει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να βρεθεί στα προημιτελικά. Σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, ασφαλώς και είναι ευπρόσδεκτοι οι Μονεγάσκοι, για τους οποίους όμως ουδείς μπορεί να ισχυριστεί πως είναι ακίνδυνοι και μη υπολογίσιμοι...

Η πρωτάρα, Λέστερ, που... τσαλάκωσε μόνης της τις εκπληκτικές εντυπώσεις που είχε αφήσει από τα πέντε ματς του γκρουπ μέχρι να έρθει ο διασυρμός από την Πόρτο, κληρώθηκε με τη Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί, έπειτα από τρεις σερί κατακτήσεις του Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζουν φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και αποτελούν την επόμενη μεγάλη πρόκληση για το σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι, μέχρι... την επόμενη.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι

Μπενφίκα – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ

Πόρτο - Γιουβέντους

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Σεβίλλη - Λέστερ

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 14/15 και 21/22 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 7/8 Μαρτίου και 14/15 του ίδιου μήνα.