Μουρίνιο: «Η σκληρή προετοιμασία έπιασε τόπο»

Έστω και τιμωρημένος, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ... πτοήθηκε, δείχνοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πρόκριση και την αγωνιστική εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1) απέναντι στη Γουέστ Χαμ για τους «8» του Λιγκ Καπ, αποτέλεσμα της γενικότερης προετοιμασίας που είχε συμβεί προηγουμένως.



Μουρίνιο: «Η σκληρή προετοιμασία έπιασε τόπο»

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν βρισκόταν χθες στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων, χωρίς να … αποκαλύπτει πάντως και το που παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα: «Είναι μυστικό. Όμως ήμουν σε επαφή με τον πάγκο και, για να είμαι ειλικρινής, χθες δουλέψαμε πραγματικά πολύ σκληρά, με έναν τρόπο όπου καθένας μας ήταν προετοιμασμένος. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους μου, τους συνεργάτες μου, να μεταφέρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται. Και είμαι φυσικά χαρούμενος με τους παίκτες μου».

Όσο για την επόμενη αντίπαλο της ομάδας του στη διοργάνωση, τη Χαλ, σχολίασε: «Αν μια ομάδα φτάνει μέχρι εδώ είναι γιατί ήταν ανταγωνιστική στα παιχνίδια της. Θα πρέπει να παίξουμε εκτός και εντός έδρας. Είμαι σίγουρος πως η Χαλ έχει απίθανες εμπειρίες από το ‘Γουέμπλεϊ’ την περασμένη χρονιά (σ.σ. εννοώντας την άνοδο για την Πρέμιερ Λιγκ μέσω των πλέι-οφς) και σίγουρα θα προσπαθήσουν να βρεθούν ξανά εκεί. Η Γιουνάιτεντ ήταν εκεί πέρυσι και τον Αύγουστο και ένας σύλλογος αυτού του επιπέδου έχει συνηθίσει να βρίσκεται εκεί, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε και τώρα».