Γκιμπς: «Απογοήτευση για την απόδοσή μας»

Απογοητευμένος δήλωσε μετά το τέλος του ισόπαλου (2-2) ματς στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν ο αριστερός μπακ της Άρσεναλ, Κιέραν Γκιμπς, όχι μόνο για το ότι η πρωτιά του ομίλου δεν εξαρτάται πλέον από την ομάδα του, αλλά κυρίως, για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν οι «κανονιέρηδες» στο παιχνίδι.



Γκιμπς: «Απογοήτευση για την απόδοσή μας»

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να τερματίσουμε πρώτοι στο γκρουπ και όσο το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ μας, θελήσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, μα τελικά δεν τα καταφέραμε. Για να είμαι ειλικρινής, είμαστε απογοητευμένοι, επειδή δεν είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε. Μπορούμε να γίνουμε πολύ πιο επικίνδυνοι με την μπάλα στα πόδια, από όσο δείξαμε στο ματς αυτό. Γνωρίζουμε όμως, ότι διαθέτουμε ποιότητα και θα συνεχίσουμε το έργο μας», επισήμανε για το χθεσινό παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο 27χρονος πλάγιος μπακ.

Σχετικά με το αν το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής των Λονδρέζων σχολίασε:

«Κρίνοντας από την εμφάνισή μας, η ισοπαλία ήταν αυτό που αξίζαμε στο τέλος. Η Παρί είναι καλή ομάδα και το απέδειξε. Εμείς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και θα το καταφέρουμε δουλεύοντας σκληρά».