Με νίκη τελειώνει τη δουλειά η Σίτι

Στο Γκλάντμπαχ από την τοπική Μπορούσια φιλοξενείται απόψε η Μάντσεστερ Σίτι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «πολίτες», εφόσον πάρουν τη νίκη και επενδύσουν στο 3-1 με το οποίο επικράτησαν της Μπαρτσελόνα, να εξασφαλίζουν την πρόκριση στους «16».  



Με νίκη τελειώνει τη δουλειά η Σίτι

Οι «πολίτες», ταξίδεψαν στη Γερμανία δίχως τον Βινσέν Κομπανί που θα μείνει γι' ακόμα έναν μήνα εκτός έχοντας αποκομίσει νέο πρόβλημα στο δεξί γόνατο, στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Από την πλευρά της, η Γκλάντμπαχ θα επιβεβαιώσει την 3η θέση και τη συμμετοχή στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό από το αποψινό ματς με τη Σίτι και ταυτόχρονα επιβεβαιωθεί το... λογικό σενάριο της νίκης της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Σέλτικ στη Γλασκώβη.

Από τους Γερμανούς είχε αντλήσει... έμπνευση στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο «Etihad» ο Σέρχιο Αγουέρο, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Παρά την επαναφορά του στο πρωτάθλημα, ο Γιάγια Τουρέ δεν είναι μέλος της αποστολής της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού ο Ισπανός κόουτς τον είχε αφήσει εκτός λίστας με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη της διοργάνωσης...

Πιθανές ενδεκάδες:

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Ελβέντι, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, Ντάουντ, Στρομπλ, Τραορέ, Στιντλ, Βεντ, Αζάρ, Ράφαελ

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Ζαμπαλέτα, Στόουνς, Οταμέντι, Κλισί, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Στέρλινγκ, Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Αγουέρο